Екскурзии България

ДЕФИЛЕ НА МЛАДОТО ВИНО В ПЛОВДИВ!
Маршрут:

София - Пловдив - София

Продължителност:
1 дни

Транспорт:
Автобус

Дати:


Цена от: 27 лв.

Програма
ДЕФИЛЕ НА МЛАДОТО ВИНО В СТАРИНЕН ПЛОВДИВ

Дати: 24.11.2018г.
Цена: 27 лв.


1 ден:
Тръгване в 8:00 часа от София – храм паметник „Александър Невски”. Любителите на божествената напитка могат да се насладят на майсторството на българските винари, прославящи още от древността плодородните ни земи. Сред неповторимата атмосфера на възрожденските къщи в Стария град, ще можете да опитате вино от над 20 винарски изби от цялата страна. Дефилето стартира като двудневен празник, с 16 участника през 2009г., в 6 възрожденски къщи. Събитието изключително бързо добива популярност и само четири години по-късно - през 2013г., вече 26 винарски изби от цялата страна представят продукцията си в 9 къщи и 2 ресторанта в Стария град. За пет години „Дефиле на младото вино” се разрасна до седемдневен фестивал, като винопроизводителите представят продукцията си в уникален за света формат. По официални данни над 10 000 са посетителите, дегустирали българското младо вино, само за миналата година. На Лапидариума в Стария град, пловдивски ресторантьори и производители на храни, предлагат вкусни изкушения за любителите на българската кухня. Съпътстваща културна програма с атрактивни събития в градска среда като огнени и танцови спектакли, концерти, изложби, филмови прожекции и др. ще допринесат за доброто настроение на посетителите. Вход свободен.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с комфортен автобус
 • Екскурзоводско обслужване

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Разходи от личен характер
 • Всеки желаещ да се наслади на младо вино може да закупи билет за вход, който се продава пред или във всяка къща, в която се предлага дегустация, от специално наети за целта продавачи. Към билетите за вход се предоставят карнетки с жетони, като един жетон дава право на една дегустация. Стъклени чаши, гравирани с логото на фестивала, се предлагат на покупна цена заедно с жетони. Обективна класация по интереса на публиката към винарските изби-участници в празника и тяхната продукция, се прави по броя на жетоните, с които посетителите са дегустирали
 • Цена на билетите: от 1 лв. – 4 бр.жетони, от 3 лв. – 12 бр.жетони, от 5 лв. – 8 бр.жетони +стъклена чаша, гравирана с логото на фестивала.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
 • След внасяне на депозит 100 % от цената на екскурзията и предоставяне от туриста на необходимите данни за резервация

ПОЛЕЗНО:
 • Туроператорът си запазва правото да променя програмата и последователността й, цената на пакета при драстични промени на горивата.
 • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 бр., срок за уведомяване за недостигнати бройки - 3 дни преди датата на пътуване
 • Заредени с много празнично настроение, дайте своя глас за най-хубавото вино, очакваме Ви!


 • "ИНВИЗИЯ"ЕООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-7220, притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №03700100001311/16.11.2017г., ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, валидна до 24:00ч,17.12.2018г.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага и Ви съветва да направите допълнителна застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”, ЗД "Евроинс” АД, София, бул.”Христофор Колумб” № 43,, за подробности тел. +3592 4441122 или в офиса на агенцията.
ЦЕНИ

Дата Цена на човек
24.11.2018 г. 27 лв.