Екскурзии Гърция

Почивка на остров Корфу - 7 нощувки - чартърна програма!
Маршрут:

София – Корфу – София

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати:


Цена от: 909 лв.

Програма
Почивка на остров Корфу - 7 нощувки - чартърна програма!
  • Потвърдена чартърна програма с "Bulgaria Air"! Ранни записвания до 31.01.2019 г.!

Едно магическо пътуване, което ще Ви пренесе до вълшебния и романтичен остров Корфу!

хотел "Potamaki Beach" 3* (закуски и вечери)http://www.potamakibeachhotel.com/en/
Местоположение: хотел "Potamaki beach" е разположен в селището Беницес на остров Корфу. Хотелът се намира в непосредствена близост до морския бряг и предлага комбинация от море и планина.
В хотела: гостите на хотела могат да използват басейна на хотела, както и чадърите и шезлонзите, разположени около басейна. Също така хотелът разполага с басейн за деца, както и ресторант с гледка към морето, където могат да се опитат ястия от средиземноморската и интернационална кухня. Хотел "Potamaki beach" представлява модерна сграда на четири етажа и разполага със 165 стаи.
Стаите: всяка от стаите е оборудвана със самостоятелен санитарен възел, хладилник, телевизор, климатик.

Хотел "Oasis" 3* (закуски и вечери) http://www.corfuoasis.com/en
Местоположение: разположен е в източната част на о-в Корфу, в селището Перама. В близост до хотела преминава градски транспорт, с който може да се достигне до северната и южната част на острова. Дворецът "Ахилион" се намира на 2 км. от хотела, селището Беницес е на 4 км. "Oasis" е в непосредствена близост до морския бряг и предлага малък частен плаж и басейн с шезлонги и чадъри.
В хотела: разполага с 24-часова рецепция, където гостите на хотела могат да получат информация за коли и колела под наем; безлатен Wi-Fi интернет в общите части на хотела (зоната около басейна, ресторанта, рецепцията и бара); паркинг за коли и мотори; детска площадка, бар до басейна и плажен бар, които предлагат напитки, коктейли и храна. В зоната за хранене на открито се сервират гръцки и международни ястия на фона на чудесна гледка към залива Перама.
Стаите: "Oasis" се състои от модерна сграда на няколко етажа и 2 по-малки сгради (бунгала). Всяка стая е оборудвана с баня, хладилник, телевизия, климатик, балкон и телефон.

Хотел "Messonghi Beach" 3* (All Inclusive) http://messonghibeach.gr/
Местоположение: "Мessonghi Beach" 3* е великолепно място за почивка - разположен е на първа линия на източния бряг на остров Корфу, в непосредствена близост до китните селища Морайтика и Месонги. Намира се в обширен терен с дворчета, водещи към плажa и плитките води на Йонийско море.
В хотела: комплексът предлага голямо разнообразие от спортни съоръжения, дейности, магазини, ресторанти и развлекателни програми, и с превъзходната си локация, ваканционното селище е мечтана лятна дестинация, предоставяща забавления за всички.
В стаите: климатик, сателитна телевизия, мини бар, самостоятелен санитарен възел, сешоар, балкон (с маса и столчета).
All Inclusive концепция: закуска на блок маса: 07:00 - 09:30 ч.; сутрешен чай и закуски: 10:00 - 12:00 ч.; обяд на блок маса: 12:30 - 14:30 ч.; следобеден чай и закуски: 16:00 - 18:00 ч.; вечеря на блок маса: 19:00 - 21:30 ч. Напитки и сладолед: 10:00 - 23:00 ч. - шварц кафе и чай, богат избор от сладоледи, алкохолни и безалкохолни напитки. По време на обяда и вечерята се поднасят следните напитки: наливна бира, наливно вино, безалкохолни напитки, вода.

Хотел "Delfinia" 4* (закуски и вечери) http://delfiniahotels.gr/
Местоположение: хотел "Delfinia" 4* се намира на плажа в селището Морайтика и на само 5 минути от центъра. Предлага високо ниво на обслужване и разнообразие от услуги.
В хотела: част от удобствата в хотела са интернет достъп, фитнес център, басейн, джакузи, басейн за деца, както и детска площадка, ресторант и бар.
Стаите разполагат със самостоятелен санитарен възел, сешоар, интернет достъп, телевизор, сейф и телефон.

Хотел "Aeolos Beach Resort" 4* (All Inclusive) http://www.aeolosbeach.gr/
Местоположение: намира се само на 1 минута пешеходно разстояние от плажа в Перама.
В хотела: два открити сладководни басейна, около които има безплатни чадъри и шезлонги, различни масажи и козметични процедури, безплатен интернет достъп в общите части на хотела, фитнес, сауна, тенис корт, пинг понг, плажен волейбол, детска площадка, мини клуб и мини дискотека, различни развлекателни програми: спортове, шоу, състезания, музика на живо и веднъж седмично гръцки фолклорна програма.
В стаите: климатик, телевизор, самостоятелен санитарен възел, самостоятелен балкон или тераса, сейф (срещу допълнително заплащане), сешоар, тоалетни принадлежности.
All Inclusive концепция: закуска на блок маса: 07:00 - 10:30 ч.; обяд на блок маса: 12:00 - 15:00 ч.; вечеря на блок маса: 18:45 - 21:45 ч. Напитки и сладолед: 10:00 - 23:00 ч. - шварц кафе и чай, богат избор от сладоледи, местни алкохолни и безалкохолни напитки. По време на обяда и вечерята се поднасят следните напитки: наливна бира, наливно вино, безалкохолни напитки, вода. Бар на басейна на хотела: 10.00 - 23.00 ч., сервират се местни алкохолни и безалкохолни напитки, леки напитки, кафе, чай, вода; закуски от 11:30 до 16:00 ч.; сладолед в чаша от 16:00 до 17:00 ч. Бар на плажа: 10:00 - 17:30 ч., сервират се местни алкохолни и безалкохолни напитки, леки напитки, кафе, чай, вода; сладолед, палачинки, вафли: 15.30 - 16:30 ч. Анимация - водна топка, плажен волейбол, тенис, тенис на маса; вечерни шоу програми; гръцка вечер; музика на живо.

Хотел "Corfu Holiday Palace" 5* (закуски и вечери) http://corfuholidaypalace.gr/
Местоположение: хотел "Corfu Holiday Palace" 5* се намира в южната част на селището Канони, на хълм, с прекрасни панорамни гледки към морето, лагуната и остров Понтикониси. Хотелът разполага с частен пясъчен плаж, до който може да се стигне с лифт. Хотелът се намира в близост до центъра на Корфу, а на 4 км. от него е разположен старият град.
Хотелът разполага с няколко ресторанта, които предлагат гръцка и международна кухня; лоби бар; басейн с бар; коктейл бар; конферентна зала; паркинг; СПА център; тенис корт; зала за игри и безплатен Wi-Fi достъп.
Стаите са оборудвани със самостоятелен санитарен възел, балкон/тераса, баня с душ или вана, телевизор, малък хладилник и климатик. Superior стаите са разположени на висок етаж.

ДЕН 1 София – Корфу
Събиране на летище София в 14:30 ч. за директен чартърен полет до остров Корфу в 16:30 ч. Кацане на летището на остров Корфу в 17:35 ч. (полетното разписание е примерно, окончателното ще получите с финалните документи преди отпътуването). Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 2 Корфу
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 3 Корфу
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка полудневна екскурзия до столицата Керкира и двореца „Ахилион“ с местен екскурзовод: посещение на двореца „Ахилион” – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на любимия ѝ герой Ахил. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод: площад „Еспланада” – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките „Листон“ – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица „Риволи”; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът „Св. св. Георги и Михаил”, където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата „Св. Спиридон" – закрилник на града. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 4 Корфу
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка целодневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта. Палеокастрица е един от най-оживените и красиви курорти на острова, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. На този бряг бродил Одисей, запленен от приказния остров. Посещение на манастира „Палеокастрица” - великолепен пример за гръцка религиозна архитектура. Според легендата Богородица спасила светата обител и местните жителите от нашествието на пирати, като вкаменила кораба им. Свободно време за плаж. Отпътуване за Сидари. Фотопауза при Канала на любовта. Свободно време в Сидари. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 5 Корфу
Закуска. Свободно време за плаж. По желание и предварителна заявка целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба): Сивота - приятен курорт с красиви острови в близост до него; Синята лагуна - известен залив с изумрудена вода, в която ще имате възможност за плуване. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 6 Корфу
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка целодневна екскурзия с корабче: остров Антипаксос с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; Сините пещери, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 7 Корфу
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 8 Корфу – София
Закуска. Трансфер до летището на остров Корфу. Отпътуване за България с директен чартърен полет в 18:20 ч. Кацане на летище София в 19:25 ч. (полетното разписание е примерно, окончателното ще получите с финалните документи преди отпътуването).

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • Самолетен билет София - остров Корфу - София за директен чартърен полет с авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси;
  • Ръчен багаж до 10 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
  • Трансфер летище - хотел - летище;
  • 7 нощувки в избрания от Вас хотел със съотвеното изхранване на остров Корфу (някои от хотелите представляват комплекси от повече от една сграда - настаняването е във всички сгради на хотелския комплекс)
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
  • Водач от България.

Цената не включва:
  • Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава);
  • Такса престой в Гърция (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5*;
  • Полудневна екскурзия до столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод;
  • Входни такси за двореца "Ахилион" (5 EUR), Старата крепост (6 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия музей, Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (около 12 EUR);
  • Целодневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта;
  • Целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба);
  • Целодневна екскурзия с корабче до островите Паксос и Антипаксос;
  • Ползване на чадър и шезлонг на плажа пред хотел "Potamaki Beach" 3* (3 EUR на турист на ден);
  • Ползване на чадър и шезлонг на плажа пред хотел "Messonghi Beach" *** (3 EUR на турист на ден);
  • Ползване на водните пързалки на хотел "Messonghi Beach" *** (6 EUR на турист за целия престой);
  • Ползване на Wi-Fi в хотел "Messonghi Beach" *** (5 EUR на турист за 3 дни);
  • Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
  • Разходи от личен характер;
  • Градски транспорт;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
  • За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.

Допълнителни услуги:
  • Полудневна екскурзия до столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод (без включена входна такса за двореца "Ахилион") - при минимум 15 туристи от 12 г. 56 лв. от 1 г. до 11г. 28 лв.
  • Целодневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта - при минимум 15 туристи от 12 г. 60 лв. от 1 г. до 11 г. 30 лв.
  • Целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (около 8 ч.) - с включен обяд и напитка на кораба - при минимум 10 туристи от 12 г. 70 лв. от 1 г. до 11 г. 35 лв.
  • Целодневна екскурзия с корабче до островите Паксос и Антипаксос (около 8 ч.) - при минимум 10 туристи от 12 г. 66 лв. от 1 г. до 11 г. 33 лв.

Полезна информация:
  • Пакетните цени са с калкулирана в цената отстъпка за ранни записвания до 31.01.2019 г.!
  • Примерно полетно разписание: София - Корфу 16:30 17:35
  • Примерно полетно разписание: Корфу - София 18:20 19:25
  • Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите!
  • Резервации: депозит при резервация - 35% от стойността на ексурзията плюс стойността на допълнителното заявените услуги, доплащане - до 30 дни преди датата на отпътуване.

Анулации:
  • от деня, следващ деня на записването до 31 ден преди датата на заминаване - 35% от основната цена на екскурзията; от 30 ден до деня на заминаване - 100% от общата цена на екскурзията.
  • При анулиране на екскурзия под 24 ч. или неявяване се предвижда 100 % парична глоба.

Допълнителна информация:
  • Деца до 1.99г. заплащат 50 лв., като не ползват седалка в самолета и в автобуса по време на трансферите. Децата не ползват допълнително легло - ползват бебешка кошарка или са настанени на леглото на родителите си!
  • Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
  • Промени в маршрута и програмата по време на екскурзиите поради форс мажорни обстоятелства или метеорологични условия не дават право на възстановяване на сумите за екскурзията.
  • За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи и с предварителни резервации. В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).
  • За плащане на екскурзиите на място не се приемат кредитни карти.
  • При посещение на църкви не се позволява влизане с голи рамене и колене.
  • Часово време: България 12 ч.; Гърция 12 ч.
  • Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
  • Описание на All Inclusive в хотел Aeolos Beach Resort: закуска на блок маса: 07:00 - 10:30 ч.; обяд на блок маса: 12:00 - 15:00 ч.; вечеря на блок маса: 18:45 - 21:45 ч. Напитки и сладолед: 10:00 - 23:00 ч. - шварц кафе и чай, богат избор от сладоледи, местни алкохолни и безалкохолни напитки. По време на обяда и вечерята се поднасят следните напитки: наливна бира, наливно вино, безалкохолни напитки, вода. Бар на басейна на хотела: 10.00 - 23.00 ч., сервират се местни алкохолни и безалкохолни напитки, леки напитки, кафе, чай, вода; закуски от 11:30 до 16:00 ч.; сладолед в чаша от 16:00 до 17:00 ч. Бар на плажа: 10:00 - 17:30 ч., сервират се местни алкохолни и безалкохолни напитки, леки напитки, кафе, чай, вода; сладолед, палачинки, вафли: 15.30 - 16:30 ч. Анимация - водна топка, плажен волейбол, тенис, тенис на маса; вечерни шоу програми; гръцка вечер; музика на живо.
  • Описание на All Inclusive в хотел Messonghi beach: закуска на блок маса: 07:00 - 09:30 ч.; сутрешен чай и закуски: 10:00 - 12:00 ч.; обяд на блок маса: 12:30 - 14:30 ч.; следобеден чай и закуски: 16:00 - 18:00 ч.; вечеря на блок маса: 19:00 - 21:30 ч. Напитки и сладолед: 10:00 - 23:00 ч. - шварц кафе и чай, богат избор от сладоледи, алкохолни и безалкохолни напитки. По време на обяда и вечерята се поднасят следните напитки: наливна бира, наливно вино, безалкохолни напитки, вода.
  • МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ Гърция: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
  • ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ Гърция: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.


  • "ИНВИЗИЯ"ЕООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-7220, притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №03700100001709/09.11.2018г., ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, валидна до 24:00ч,17.12.2019г.
  • ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага и Ви съветва да направите допълнителна застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”, ЗД"Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, тел.+35929500110.

  Пакетни цени на човек:за съответното настаняване:

 

12.06.2019 г.

 

 

Aeolos Beach Resort (All Inclusive)

Двойна стая със спалня (Bungalow - sea view)

1519 BGN

 

Двойна стая със спалня (Main building - sea view)

1559 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Bungalow - sea view)

1519 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Main building - sea view)

1559 BGN

 

Единична стая (Bungalow - sea view)

2085 BGN

 

Единична стая (Main building - sea view)

2135 BGN

Corfu Holiday Palace (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (Standard - lake view)

1355 BGN

 

Двойна стая със спалня (Superior - lake view)

1419 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Standard - lake view)

1355 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Superior - lake view)

1419 BGN

 

Единична стая (Standard - lake view)

1829 BGN

 

Единична стая (Superior - lake view)

1925 BGN

Delfinia (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (garden view)

1229 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (garden view)

1229 BGN

 

Единична стая

1675 BGN

Messonghi Beach Hotel (All Inclusive)

Двойна стая със спалня (Comfort - sea view)

1259 BGN

 

Двойна стая със спалня (Superior - garden view)

1325 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Comfort - sea view)

1259 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Superior - garden view)

1325 BGN

 

Единична стая (Comfort - sea view)

1699 BGN

Oasis (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (main building - sea view)

999 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (main building - sea view)

999 BGN

 

Единична стая (main building - sea view)

1215 BGN

Potamaki Beach (закуски и вечери)

Двойна стандартна стая с отделни легла

915 BGN

 

Двойна стандартна стая със спалня

915 BGN

 

Единична стандартна стая

1049 BGN

 

Фамилна стая (2 възрастни + 2 деца до 11.99 г.)

915 BGN

 

Фамилна стая (3 възрастни + 1 дете до 11.99 г.)

915 BGN

19.06.2019 г.

 

 

Aeolos Beach Resort (All Inclusive)

Двойна стая със спалня (Bungalow - sea view)

1579 BGN

 

Двойна стая със спалня (Main building - sea view)

1605 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Bungalow - sea view)

1579 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Main building - sea view)

1605 BGN

 

Единична стая (Bungalow - sea view)

2195 BGN

 

Единична стая (Main building - sea view)

2239 BGN

Corfu Holiday Palace (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (Standard - lake view)

1355 BGN

 

Двойна стая със спалня (Superior - lake view)

1419 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Standard - lake view)

1355 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Superior - lake view)

1419 BGN

 

Единична стая (Standard - lake view)

1829 BGN

 

Единична стая (Superior - lake view)

1925 BGN

Delfinia (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (garden view)

1369 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (garden view)

1369 BGN

 

Единична стая

1955 BGN

Messonghi Beach Hotel (All Inclusive)

Двойна стая със спалня (Comfort - sea view)

1309 BGN

 

Двойна стая със спалня (Superior - garden view)

1365 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Comfort - sea view)

1309 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Superior - garden view)

1365 BGN

 

Единична стая (Comfort - sea view)

1765 BGN

Oasis (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (main building - sea view)

999 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (main building - sea view)

999 BGN

 

Единична стая (main building - sea view)

1215 BGN

Potamaki Beach (закуски и вечери)

Двойна стандартна стая с отделни легла

929 BGN

 

Двойна стандартна стая със спалня

929 BGN

 

Единична стандартна стая

1065 BGN

 

Фамилна стая (2 възрастни + 2 деца до 11.99 г.)

929 BGN

 

Фамилна стая (3 възрастни + 1 дете до 11.99 г.)

929 BGN

26.06.2019 г., 04.09.2019 г.

 

 

Aeolos Beach Resort (All Inclusive)

Двойна стая със спалня (Bungalow - garden view)

1515 BGN

 

Двойна стая със спалня (Bungalow - sea view)

1579 BGN

 

Двойна стая със спалня (Main building - sea view)

1605 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Bungalow - garden view)

1515 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Bungalow - sea view)

1579 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Main building - sea view)

1605 BGN

 

Единична стая (Bungalow - garden view)

2099 BGN

 

Единична стая (Bungalow - sea view)

2195 BGN

 

Единична стая (Main building - sea view)

2239 BGN

Corfu Holiday Palace (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (Standard - lake view)

1585 BGN

 

Двойна стая със спалня (Superior - lake view)

1585 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Standard - lake view)

1585 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Superior - lake view)

1585 BGN

 

Единична стая (Standard - lake view)

1985 BGN

 

Единична стая (Superior - lake view)

2075 BGN

Delfinia (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (garden view)

1369 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (garden view)

1369 BGN

 

Единична стая

1955 BGN

Messonghi Beach Hotel (All Inclusive)

Двойна стая със спалня (Comfort - sea view)

1425 BGN

 

Двойна стая със спалня (Superior - garden view)

1479 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Comfort - sea view)

1425 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Superior - garden view)

1479 BGN

 

Единична стая (Comfort - sea view)

1905 BGN

Oasis (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (main building - sea view)

965 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (main building - sea view)

839 BGN

 

Единична стая (main building - sea view)

1215 BGN

Potamaki Beach (закуски и вечери)

Двойна стандартна стая с отделни легла

965 BGN

 

Двойна стандартна стая със спалня

965 BGN

 

Единична стандартна стая

1105 BGN

 

Фамилна стая (2 възрастни + 2 деца до 11.99 г.)

965 BGN

 

Фамилна стая (3 възрастни + 1 дете до 11.99 г.)

965 BGN

11.09.2019 г.

 

 

Aeolos Beach Resort (All Inclusive)

Двойна стая със спалня (Bungalow - garden view)

1515 BGN

 

Двойна стая със спалня (Bungalow - sea view)

1579 BGN

 

Двойна стая със спалня (Main building - sea view)

1605 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Bungalow - garden view)

1515 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Bungalow - sea view)

1579 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Main building - sea view)

1605 BGN

 

Единична стая (Bungalow - garden view)

2099 BGN

 

Единична стая (Bungalow - sea view)

2195 BGN

 

Единична стая (Main building - sea view)

2239 BGN

Corfu Holiday Palace (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (Standard - lake view)

1355 BGN

 

Двойна стая със спалня (Superior - lake view)

1419 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Standard - lake view)

1355 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Superior - lake view)

1419 BGN

 

Единична стая (Standard - lake view)

1829 BGN

 

Единична стая (Superior - lake view)

1925 BGN

Delfinia (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (garden view)

1369 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (garden view)

1369 BGN

 

Единична стая

1955 BGN

Messonghi Beach Hotel (All Inclusive)

Двойна стая със спалня (Comfort - sea view)

1279 BGN

 

Двойна стая със спалня (Superior - garden view)

1345 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Comfort - sea view)

1279 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Superior - garden view)

1345 BGN

 

Единична стая (Comfort - sea view)

1729 BGN

Oasis (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (main building - sea view)

949 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (main building - sea view)

949 BGN

 

Единична стая (main building - sea view)

1215 BGN

Potamaki Beach (закуски и вечери)

Двойна стандартна стая с отделни легла

939 BGN

 

Двойна стандартна стая със спалня

939 BGN

 

Единична стандартна стая

1079 BGN

 

Фамилна стая (2 възрастни + 2 деца до 11.99 г.)

939 BGN

 

Фамилна стая (3 възрастни + 1 дете до 11.99 г.)

939 BGN

18.09.2019 г.

 

 

Aeolos Beach Resort (All Inclusive)

Двойна стая със спалня (Bungalow - garden view)

1449 BGN

 

Двойна стая със спалня (Bungalow - sea view)

1505 BGN

 

Двойна стая със спалня (Main building - sea view)

1539 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Bungalow - garden view)

1449 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Bungalow - sea view)

1505 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Main building - sea view)

1539 BGN

 

Единична стая (Bungalow - garden view)

1969 BGN

 

Единична стая (Bungalow - sea view)

2049 BGN

 

Единична стая (Main building - sea view)

2095 BGN

Corfu Holiday Palace (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (Standard - lake view)

1355 BGN

 

Двойна стая със спалня (Superior - lake view)

1419 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Standard - lake view)

1355 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Superior - lake view)

1419 BGN

 

Единична стая (Standard - lake view)

1829 BGN

 

Единична стая (Superior - lake view)

1925 BGN

Delfinia (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (garden view)

1279 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (garden view)

1279 BGN

 

Единична стая

1765 BGN

Messonghi Beach Hotel (All Inclusive)

Двойна стая със спалня (Comfort - sea view)

1229 BGN

 

Двойна стая със спалня (Superior - garden view)

1295 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Comfort - sea view)

1229 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (Superior - garden view)

1295 BGN

 

Единична стая (Comfort - sea view)

1649 BGN

Oasis (закуски и вечери)

Двойна стая със спалня (main building - sea view)

909 BGN

 

Двойна стая с отделни легла (main building - sea view)

909 BGN

 

Единична стая (main building - sea view)

1215 BGN

Potamaki Beach (закуски и вечери)

Двойна стандартна стая с отделни легла

929 BGN

 

Двойна стандартна стая със спалня

929 BGN

 

Единична стандартна стая

1065 BGN

 

Фамилна стая (2 възрастни + 2 деца до 11.99 г.)

929 BGN

 

Фамилна стая (3 възрастни + 1 дете до 11.99 г.)

929 BGN