Почивки Испания

Барселона, Коста Брава: 2019
Маршрут:

София – Барселона – Коста Брава – Барселона – Монсерат – Коста Брава – Тоса де Мар – Жирона – Фигерас – Коста Брава – Барселона – София

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати:


Цена от: 919 лв.

Програма
Почивка в ИСПАНИЯ - Барселона, Коста Брава - Специална ваканционна програма за всички възрасти!
  • 7 нощувки, обогатен пълен пансион/ Отстъпки за ранни записвания!

Барселона е столица на автономната област Каталония и административен център на провинция Барселона. Градът е дом на музеи на изключителни творци - Пикасо, Хуан Миро, Антони Тапиес. Едно от основните предимства на Барселона са многото забележителности. Част от тях са:
Сaграда Фамилия - една от най-уникалните сгради в света. Строежът й започва през 1882 г. по проект на Гауди и се очаква да приключи след ок. 20 години.
Музеят „Пикасо“ - Съединяването на дворец от ХІІІ в. с друг от ХІХ в. осигурява красива среда за един от най-интересните испански музеи, задължително място за почитателите на Пикасо.
Ла Педрера или Каса Мила - строежът на сградата е възложена на Гауди от индустриалеца Пере Мила. Нито една от стените на жилището не е права, фасадата на сградата е вълниста с множество железни балкони, различни един от друг. На последния етаж на Ла Педрера се намира и музеят на Гауди.
Санта Мария дел Мар - най-добрата каталунска готическа постройка и най-красивата църква в града.
Паркът Гюел- градина с архитектурни елементи, която е разположена на хълма Eл Кармел. Строена е от 1900 до 1914г . и е част от историческото наследство на ЮНЕСКО.
Санта Сузана е курортен град разположен в североизточна посока от Барселона, на брега на Средиземно море. В курорта има много китни хотели, уютни ресторантчета, предлагащи местна кухня и рибни блюда. Плажната ивица е дълга и покрита със ситен бял пясък. Курортното селище е много достъпно - от Барселона до Санта Сузана има директна жп връзка.

Програма:

1 Ден София - Барселона
Отпътуване от летище София (Т2) с директен полет на България Ер в 07:10 часа. Пристигане на летището в Барселона в 09:10. Трансфер до избрания хотела, настаняване. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 Ден Барселона
Закуска. Информационна среща. Обяд.
Екскурзия до Барселона (панорамна обиколка - включена в цената).
Обиколка и разходка с автобус и екскурзовод на български език из най-интересните и емблематични за града забележителности и монументи: Триумфалната арка, хълма Монтжуик, Площад Испания и Саграда Фамилия, площад Каталуния. Свободно време за разглеждане на забележителностите около Ла Рамбла – Готическия квартал и площад Каталуния, около който се намират едни от най-известните магазини в целия град. Специално за любителите на исторически забележителности препоръчваме Катедралата и Готическия квартал (Бари Готик).
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 Ден Монсерат и Магическите фонтани:
Закуска. Свободно време. Обяд.
Възможност за допълнителна екскурзия до Монсерат и магическите фонтани.
Монсерат се намира почти в географския център на Каталуня, на 40 км. Северозападно от Барселона. Екскурзията ще ви даде възможност да се насладите на прекрасни пейзажи, да се полюбувате на необичайните форми на скалите и изживеете една неповторима душевна наслада в манастира, разположен в едно от най-живописните места на страната. Посещение на манастира Монсерат, където се съхранява статуята на „Черната Дева”. В края на деня ще имате възможността да наблюдавате блестящ спектакъл на танцуващи водни струи, музика, цветове и светлина на Магическия фонтан срещу Планината Монтсерат е духовно място и природен парк с неповторима красота. Сред причудливите форми на скалите се издига бенедиктински манастир построен в чест на Божията майка. Главното съкровище на манастира е скулптура в романски стил изобразяваща Света Дева Мария. От векове наред пътешественици и поклонници, от цял свят посещават Монтсерат за да се преклонят пред „Моренетата“ както галено наричат каталунците своята покровителка. Като чудесен завършек на деня ще имате възможност да наблюдавате спектакъла на Магическите фонтани, пред националният дворец на Барселона една ферия от музика, вода и светлина.
Вечеря. Нощувка.

4 Ден Коста Брава
Закуска. Свободно време. Обяд. Възможност вечерна екскурзия „Рицарски туринир и фламенко спектакъл”.
Тръгва се вечерта, към 20 часа. В цената на екскурзията е включена „средновековна” вечеря в автентична атмосфера – цяло печено пиле, супа, печени картофи и всичко това без прибори. Пред Вас ще се разиграе спектакъл, пресъздаващ традициите на рицарските турнири в Средновековието. След това, победителят ще Ви покани в балната зала, където ще повишите празничното си настроение, като Ви се предоставя възможност за танци в балната зала, следвани от кратко, но огнено фламенко шоу. Завръщане в хотела към 01.00 ч. Нощувка.

5 Тоса де Мар
Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание – Тоса де Мар.
Пътувайки по живописния път до Тоса де Мар вие ще видите не само красотата на една от най-известните крайбрежни ивици, но и ще научите за живота и традициите на градчететата, през които минавате и които привличат хиляди туристи от цял свят.
Toса де Мар е един от най романтичните градове на крайбрежието Коста Брава. В далечното минало заливът е служил за пристанище на пиратските кораби, но в началото на 20 век става предпочитано място за отдих на много европейци. В Тоса де Мар е живял и творил Марк Шагал, но разцвета си градът дължи на актрисата Ава Гарднер, която снима тук филма “Пандора и летящият холандец”и дълги години след това се връща да летува на „Лазурния Рай“. Красотата на градския залив, обграден от изрязани скали и разходките из стария град-крепост, основан в 12 век, както и по живописните улички на новия град с бели домове и сувенирни магазинчета, са сред любимите маршрути на много от посетителите на Коста Брава.
Обяд. Вечеря. Нощувка

6 Ден Фигерес - Жирона
Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание – светът на Дали. Салвадор Дали (1904-1989 г.) е знаменит художник, надарен със забележителен талант. Той е бил и продължава да бъде уникално явление в общественият живот на Испания и нейната култура.
Музеят на Салвадор Дали се намира в родният му град Фигерес. Идеята за него се заражда в художника още в 1960 г. и до неговото откриване през 1974 г. той бил напълно отдаден на реализацията на този проект. В ексцентричната розова сграда украсена с триъгълни хлебчета се намира голяма част от творчество на художника: едни от най-известните му картини, сюрреалистични скулптури, диван под формата на алените устни на Мей Уест и разбира се музата на художника - неговата Галарина (Елена Дяконова незаменимата и обожаема съпруга и съветница)
Екскурзията продължва в град Херона - столица на една от 4-те провинции на Каталуния, град-музей. Разположен на брега на река Оняр градът привлича хиляди туристи със старинната си архитектура. Катедрала с най-широкият готически корпус в света, арабска баня от 12 век, еврейски квартал и тесни калдъръмени улички са в основата на автентичната средновековна атмосфера поради която през 2015 година Жирона беше избрана за снимки на един от най известните съвременни филми ¨Игра на тронове¨. Mостовете над р. Оняр и цветните къщи, разположени край бреговете на реката допълват нейният чар.
Обяд. Вечеря. Нощувка

7 Ден Перпинян и Колиур
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия до Южна Франция.
Град Перпинян - древната столица на област Росийон е само на час и половина път от Коста Брава. Той е един от най големите градове в Южна Франция с население повече от 120 000 души. В центъра на града се намират главните забележителности: живописната крепост Le Castillet - символ на града, Катедралата Свети Йоан Кръстител, Кметството разположено в средновековното здание на морският съд както и множество магазини
Съвсем близо до Перпинян, на френската крайбрежната ивица Vermella (Пурпурната) се намира перлата на това крайбрежие - град Колиур. През средните векове кралете на Майорка избрали този град за своя резиденция. В краят на XVII век Филип Вобан военен архитект при кралят Людвик XIV построил крепост, която и до днес има важно значение за въоръжените сили на Франция . Живописното местоположение и прекрасните гледки
на Колиур винаги са привличали множество художници и поети. Често тук са отсядали Сезанн, Шагал и преди всичко Анри Матисс.
С това интересно пътуване до Франция ще имате възможност по-отблизо да се запознаете с нейната история и култура.
Обяд. Вечеря. Нощувка.

8 Ден Барселона - София
Закуска. Осбождаване на стаите в хотела и трансфер до летището. Отпътуване за България с директен полет в 10:00 часа. Кацане на летище София, Т2 в 13:50 ч.

Цената включва:
  • Самолетен билет за директен полет на авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг (до 158 см*) и ръчен багаж до 10 кг (55х40х23 см);
  • 7 нощувки на база обогатен пълен пансион на блок маса (закуска, обяд и вечеря + 1/4 вино и минерална вода за обяд и вечеря) в избрания хотел в Санта Сузана или Калея на Коста Брава;
  • Трансфер летище - хотел - летище;
  • Целодневна екскурзия до Барселона с водач на български език;
  • Туристическо обслужване от местен представителна български език по време на престоя;
  • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” ot "EUROINS" с лимит на отговорност 10 000 EUR

Цената не включва:
  • Допълнителни екскурзии;
  • Курортна такса от 1€ на човек за нощувка – заплаща се на място, в хотела.
  • Разходи от личен характер.

Отстъпки:
  • Допълнително легло в двойна стая: 30 лв.
  • Дете от 2 до 11.99 г. на допълнително легло с двама възрастни 120 лв.

Доплащания:
  • Единична стая: 247 лв.
  • Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 75 г.: 5 лв за 8 дни; от 76 г. нагоре: 25 лв за 8 дни.

Допълнителни екскурзии:
  • Монсерат и магическите фонтани - целодневна екскурзия - 47 €
  • Тоса де Мар и ботаническата градина в Бланес - полудневна екскурзия - 35 €
  • Рицарски турнир и фламенко спектакъл - вечерно шоу - 47 €
  • Тези 3 допълнителни екскурзии са в пакет със специална цена от 115 € (14€ отстъпка/човек), само при предварително заплащане от България!
  • Музеят на Салвадор Дали и Жирона - целодневна екскурзия - 46 €
  • Перпинян и Колиюр (Южна Франция) - целодневна екскурзия - 55 €
  • Деца от 2 г. до 11.99 год. възраст ползват отстъпка от 50% от цената на допълнителните екскурзии, както и от цената на пакета, включващ 3 екскурзии!

Други условия по програмата
  • Допълнителните екскурзии се провеждат на български език при наличието на минимум 25 записани туристи.

Условия за резервации и анулации
  • При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
  • Доплащането е до минимум 45 дни преди датата на заминаване.
  • При анулиране на резервацията от деня, следващ деня на сключване на договора, до 60-я ден преди датата на заминаване – 0% неустойка от крайната цена на пътуването;
  • При анулиране на резервацията от 59 до 45 дни преди датата на заминаване се заплаща 30% неустойка от крайната цена на пътуването;
  • При анулация 44 – 30 дни преди датата на заминаване – 50% неустойка от крайната цена на пътуването;
  • При анулация 29 – 15 дни преди датата на заминаване – 75% неустойка от крайната цена на пътуването;
  • При анулация по-малко от 14 дни преди датата на заминаване или неявяване – 100% от крайната цена на пътуването.

Допълнителна информация:
Дестинация Полет № Излита/Каца /вторник/
София - Барселона FB 477 13:10 – 15:05
Барселона - София FB 478 15:50 – 19:350
  • Самолетният билет е за директен полет на авиокомпания „Bulgaria Air“ с всички необходими такси
  • Допълнително ще предоставим часовете на полетите

HOTEL CHECKIN GARBI 3*+ / CALELLA
http://www.checkingarbi.com/en/
Разположен непосредсвено до самата крайбрежна зона в курортното градче КАЛЕЯ/ /Calella - само 3-4 минута пеша до плажа - това е един от най-предпочитаните популярни хотели в 3-звездната категория в този район. Разполага с открит басейн заобиколен от борови дървета. Стайте са обзаведени в съответствие с изискванията за категорията на хотела. Ресторантът предлага специалитети на местната и средиземноморска кухня сервирани на бюфет маса. Стаи за настаняване: 152
Този хотел според водещи хотелски сайтове е оценен като най-изгодно място в Калея/Calella по отношение на "качество - цена".

HOTEL SIRIUS 4* superior / SANTA SUSANNA
http://www.checkinsirius.com/
Това е един от водещите висококатегорийни хотели в курортния център Санта Сусана - само на около 150 метра от плажа. Предлага 161 модерни и просторни стаи с балкон , оборудвани с климатик, сейф, телевизор. Санитарен възел с вана/душ. Предлага също сауна, хидромасажна вана,фитнес зала, търговски център. Ресторант за хранене на шведска маса и лоби бар с морски изглед и друг бар до басейна. Санта Сузана е един от най-спокойните градове по крайбрежието на Коста Маресме. До Барселона може да се стигне лесно с влак за около 1 час пътуване.

МОНСЕРАТ И МАГИЧЕСКИТЕ ФОНТАНИ
Екскурзията започва следобед. Пътува се около час и половина. Монсерат се намира почти в географския център на Каталуня, на 40 км. Северозападно от Барселона. Екскурзията ще ви даде възможност да се насладите на прекрасни пейзажи, да се полюбувате на необичайните форми на скалите и изживеете една неповторима душевна наслада в манастира, разположен в едно от най-живописните места на страната. Посещение на манастира Монсерат, където се съхранява статуята на „Черната Дева”. В края на деня ще имате възможността да наблюдавате блестящ спектакъл на танцуващи водни струи, музика, цветове и светлина на Магическия фонтан срещу Планината Монтсерат е духовно място и природен парк с неповторима красота. Сред причудливите форми на скалите се издига бенедиктински манастир построен в чест на Божията майка. Главното съкровище на манастира е скулптура в романски стил изобразяваща Света Дева Мария. От векове наред пътешественици и поклонници, от цял свят посещават Монтсерат за да се преклонят пред „Моренетата“ както галено наричат каталунците своята покровителка. Като чудесен завършек на деня ще имате възможност да наблюдавате спектакъла на Магическите фонтани, пред националният дворец на Барселона една ферия от музика, вода и светлина. Очаква ви интересен и незабравим ден!

Южна Франция – Перпинян и Колиур - целодневна екскурзия
Град Перпинян - древната столица на област Росийон е само на час и половина път от Коста Брава. Той е един от най големите градове в Южна Франция с население повече от 120 000 души. В центъра на града се намират главните забележителности: живописната крепост Le Castillet - символ на града, Катедралата Свети Йоан Кръстител, Кметството разположено в средновековното здание на морският съд както и множество магазини
Съвсем близо до Перпинян, на френската крайбрежната ивица Vermella (Пурпурната) се намира перлата на това крайбрежие - град Колиур. През средните векове кралете на Майорка избрали този град за своя резиденция. В краят на XVII век Филип Вобан военен архитект при кралят Людвик XIV построил крепост, която и до днес има важно значение за въоръжените сили на Франция . Живописното местоположение и прекрасните гледки
на Колиур винаги са привличали множество художници и поети. Често тук са отсядали Сезанн, Шагал и преди всичко Анри Матисс.
С това интересно пътуване до Франция ще имате възможност по-отблизо да се запознаете с нейната история и култура.

Тоса де Мар
Коста Брава се простира на площ от 200 кв.км. между Бланес на юг и граничния район Емпорда на север. Изпълнена е с изсечени скални носове, малки уютни заливи , скрити в сянката на боровете, златистопясъчни плажове и известни туристически селища.
Начало на екскурзията 9.00
Пътувайки по живописния път до Тоса де Мар вие ще видите не само красотата на една от най-известните крайбрежни ивици, но и ще научите за живота и традициите на градчететата, през които минавате и които привличат хиляди туристи от цял свят.
Toса де Мар е един от най романтичните градове на крайбрежието Коста Брава. В далечното минало заливът е служил за пристанище на пиратските кораби, но в началото на 20 век става предпочитано място за отдих на много европейци. В Тоса де Мар е живял и творил Марк Шагал, но разцвета си градът дължи на актрисата Ава Гарднер, която снима тук филма “Пандора и летящият холандец”и дълги години след това се връща да летува на „Лазурния Рай“. Красотата на градския залив, обграден от изрязани скали и разходките из стария град-крепост, основан в 12 век, както и по живописните улички на новия град с бели домове и сувенирни магазинчета, са сред любимите маршрути на много от посетителите на Коста Брава.
Жирона (на каталунски, "Хирона" - на кастилски)
Третата част от нашата екскурзия ще ви запознае с традициите на испанското виноделие , колбаси, сладкиши и др. посредством дегустация във винарна. По пътя ще научите много за испанската кухня, а на място ще имате възможност да опитате от всичко и ако желаете да закупите на приемливи цени.

Барселона на Гауди и Музеят Испанско село - Пуебло Еспаньол
Tази екскурзия ще ви покаже едни от най-известните забележителности на Барселона включени в списъка на Юнеско - шедьоврите на Антонио Гауди. Архитектура за която са тесни рамките на стилове и епохи. На главният булевард Пасео де Грасиа се намират къщата Батйо - разноцветна, нестандартна фасада с причудливи балкони чрез която архитекта разказва легендата за закрилникът на Каталуния Свети Георги и къщата Мила известна като Ла Педрера - здание наподобяващо едновременно планина и море . Парка Гюел разпололожен на хълма Monte Carmello е чудесно съчетание от архитектура и природа, там се намира къщата – музей Антонио Гауди.
Музеят под открито небе „Испанско село“ (входа на музея е включен в цената на екскурзията) е създаден през 1929г. за второто световно изложение в Барселона. На огромната му площ са построени и представени най-характерните къщи, постройки, улици и площади от различни испански райони и провиции: Андалусия , страната на Баските, Кастилия...... тяхната архитектура и древни занаяти.

Музеят на Салвадор Дали и Херона
Салвадор Дали (1904-1989 г.) е знаменит художник, надарен със забележителен талант. Той е бил и продължава да бъде уникално явление в общественият живот на Испания и нейната култура.
Музеят на Салвадор Дали се намира в родният му град Фигерес. Идеята за него се заражда в художника още в 1960 г. и до неговото откриване през 1974 г. той бил напълно отдаден на реализацията на този проект. В ексцентричната розова сграда украсена с триъгълни хлебчета се намира голяма част от творчество на художника: едни от най-известните му картини, сюрреалистични скулптури, диван под формата на алените устни на Мей Уест и разбира се музата на художника - неговата Галарина (Елена Дяконова незаменимата и обожаема съпруга и съветница)
Екскурзията продължва в град Херона - столица на една от 4-те провинции на Каталуния, град-музей. Разположен на брега на река Оняр градът привлича хиляди туристи със старинната си архитектура. Катедрала с най-широкият готически корпус в света, арабска баня от 12 век, еврейски квартал и тесни калдъръмени улички са в основата на автентичната средновековна атмосфера поради която през 2015 година Жирона беше избрана за снимки на един от най известните съвременни филми ¨Игра на тронове¨. Mостовете над р. Оняр и цветните къщи, разположени край бреговете на реката допълват нейният чар.

Уникален спектакъл Рицарски турнир
Тръгва се вечерта, към 20 часа. В цената на екскурзията е включена „средновековна” вечеря в автентична атмосфера – цяло печено пиле, супа, печени картофи и всичко това без прибори. Пред Вас ще се разиграе спектакъл, пресъздаващ традициите на рицарските турнири в Средновековието. След това, победителят ще Ви покани в балната зала, където ще повишите празничното си настроение, като Ви се предоставя възможност за танци в балната зала, следвани от кратко, но огнено фламенко шоу. Завръщане в хотела към 01.00 ч.

Екскурзия до "Тарагона"
Продължителност: Целодневна екскурзия
Тарагона е град в Североизточна Испания, на брега на Средиземно море, един от най-древните испански градове. Основан като столица на Тараконска Испания по волята на римляните през III век пр.н.е., днес Тарагона е административен център на едноименната провинция Тарагона.
Най-вълнуващата среща с Тарагона е интересно да се случи от крайбрежния хълм, носещ псевдонима Балкона на Средиземноморието. Няма с какво да се сравни зашеметяващата гледка към морето, града и римския амфитеатър, гарнирана със златистия ореол на ситния наситено жълт пясък. Стъпил веднъж в Тарагона, човек трябва да отвори всичките си сетива, за усети и възприеме неподправената атмосфера, носеща се от безупречно преплетените минало и настоящо.
Тарагона не е обикновен град, просто един от всичките на географската карта на Испания, тя е особена и неповторима. Дори и името й носи величие в себе си. Основите й се полагат като римска колония през 218г.пр.Хр., основана от Публий Корнелий Тарако и именно на него е наречена днешна Тарагона. Когато император Август поема властта над Тарагона, само за две години успява да поведе града по стълбицата на възхода.
Седалище на Октавиан, който живее и управлява огромната държава, Тарагона става втория по значимост град в империята. От онова славно време са запазени градските крепостни стени – монументално съоръжение, строителен маниер, известен под името циклопски градеж. От епохата на Флавийте са запазени фрагменти от построения по времето на император Домициан тарагонски цирк. Върху по-голямата част от Цирка е издигнат Площадът на фонтана със сградата на Кметството.
Забележителностите на Тарагона от епохата на императорите е оценена по достойнство. През октомври 2000 г. ЮНЕСКО включва в Списъка на световното културно наследство комплекса “Римска Тарагона” – архитектурен ансамбъл, състоящ се от постройки, създадени по време на римското управление.
Средновековните монументи не отстъпват по великолепието си на античните паметници. Безспорно най-видно място заема построената зад крепостните стени катедрала, посветена на Дева Мария. Строителството на храма е продължило около два века (XII-XIVв.), затова архитектурата му е изпъстрена с романски и готически елементи. Вътрешната украса е великолепна, голяма част от изображенията са посветени на Света Текла, покровителката на града. Дворецът на Пилат или Ел Преторио, издигащ се на Кралския площад, в миналото е приютявал арагонските крале при обиколките на владенията им. Днес това изящество съхранява богатата колекция на Археологическия музей.

Допълнителна информация:
Почивка в Барселона, Испания - достъпен лукс за всеки
Испания е една от най-атрактивните европейски дестинации за почивка. Испания се състои най-общо казано от едноименната държава, чудните Балеарски острови и пленителните Канарски острови. Ослепителните плажове, уединени плажни ивици и палмови дървета превръщат Испания в една мечтана дестинация за почивка през всички сезони.
Коста Барселона е място за почивка, където можете да си отдъхнете ползотворно през цялата година. Курортът смесва богатството от туристически забележителности с невероятната си култура, редица кулинарни изкушения и не на последно място запазените традиции, свързани с много чествания и празници, защото испанците обожават веселите събития.
Наситените зелени краски на естествените природни паркове и всепоглъщащото синьо на морето, както и несвършващите пейзажи, които ни карат да притаим дъх, докато се вглеждаме детайлно във всеки елемент на тази чудна картина, формират една идилична обстановка, гарнирана с очарованието на Средиземно море. Северно от Барселона се намира Коста Дел Маресме, чието крайбрежие е пълно с дълги плажни ивици, играещи си с кристално чистите вълнички и величието на стръмните скали, които като стожери бранят курорта отдалеч.
Обектите, които определено ще са интересни за посещение от всеки един от нас са археологически забележителности като Burriac и Mataró, а бароковата архитектура просто грабва окото и на най-предубедения естет.
Дължи плажни ивици, изкушаваща атмосфера, редуващи се зелени хълмове и тюркоазени морски води, това е Коста дел Маресме, един курорт в Испания, които е само на няколко километра от неповторимата Барселона. Коста Барселона всяка година посреща много туристи, тъй като климатът е чудесен, средиземноморски, а красивите планини и върхове дооформят бленуваната морска картина.
Страст, традиции и иновации в Барселона, Испания
Барселона е един от най-популярните европейски градове, пълни с туристи от цял свят, тук всичко е динамично, изключително забавно и Барселона неслучайно е люлката на много идеи и талантливи хора на изкуството. Град, който никога не спи: плажовете Порт Олимпик, клубовете в las Ramblas, вечния спортен отбор Барселона, испанската страст просто ни следва навсякъде в Барселона.
Няма да пропуснем да споменем и творбите на Антони Гауди, които са се родили именно тук. Гауди, превърнал се в икона на архитектурния модернизъм, е гений, чийто стил долавяме в завършека на Milà и къщите Battló, и, разбира се, емблематичната Саграда Фамилия. Препоръчваме ви да посетите националния музей по каталонско изкуство, където ви очакват множество арт форми /скулптури, картини, предмети на изкуството, гравюри/ , които илюстрират историята на Каталонското изкуството от Римско време до модерния XX-ти век.
Центърът по изкуства Санта Моника организира образователни уъркшопи през годината като повечето включват нови творби на испански и международни автори.
Музеят по модерно изкуство в Барселона съхранява значими произведения на изкуството, публикации и други архиви, както и рядко срещан парк за скейтбординг преживявания. Барселона е градът, в който Miró и Picasso са били въведени в света на изкуството и са го променили по начин, който буди възхита у посетителите и до днес. Ако искате да се докоснете до изкуството в най-пълната му форма, разходете се из безброй много арт галерии като Dudua и Iguapop.
За да усетите колко са гостоприемни местните хора, да се доверите на най-висок стандарт на обслужване и стил, ви предлагаме да изберете някои от нашите пакети за почивка в Испания, Коста дел Маресме. Не пропускайте ексклузивната ни програма за пролет 2017 и изберете своето пролетно бягство към красотата и достъпността на Испания!



  • "ИНВИЗИЯ"ЕООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-7220, притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №03700100001709/09.11.2018г., ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, валидна до 24:00ч,17.12.2019г.
  • ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага и Ви съветва да направите допълнителна застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”,
ЗД"Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, тел.+35929500110.


Дати и цени:

20 лв ОТСТЪПКА от РЕДОВНАТА ЦЕНА ЗА ТУРИСТИ 55+

-20 лв за всички дати на заминаване и настаняване в х-л CheckIn Garbi 3*. Намалението е приложимо, когато поне един турист настанен в двойна стая има навършени 55 години!

Дати на заминаване: Цени в BGN на човек в двойна стая: Настаняване: Наличност:
Есен 2019
27.08 - 03.09 999 лв CheckIN Garbi 3* няма места
03.09 - 10.09 989 лв CheckIN Garbi 3* няма места
05.09 - 12.09 979 лв CheckIN Garbi 3* няма места
10.09 - 17.09 979 лв CheckIN Garbi 3* последни места
17.09 - 24.09 959 лв CheckIN Garbi 3* няма места
24.09 - 01.10 949 лв CheckIN Garbi 3* последни места
01.10 - 08.10 929 лв CheckIN Garbi 3* последни места
08.10 - 15.10 919 лв CheckIN Garbi 3* ограничени места

Групата за дата 5 септември ще лети с полети на авиокомпания Wizz Air.

София – Барселона, Санта Сузана – София; 
Настаняване: Обогатен пълен пансион
Хотел: Sirius ****
Адрес: Av. del Mar, 18, 08398 Santa Susanna, Barcelona

Период:
Цена в BGN: Хотел Наличност:
  Есен 2019  
27.08 - 03.09 1119 лв Sirius 4* няма места
03.09 - 10.09 1099 лв Sirius 4* няма места
10.09 - 17.09 1059 лв Sirius 4* последни места
17.09 - 24.09 1049 лв Sirius 4* няма места
24.09 - 01.10 1039 лв Sirius 4* последни места
01.10 - 08.10 985 лв Sirius 4* последни места
08.10 - 15.10 959 лв Sirius 4* ограничени места

Групата за дата 5 септември ще лети с полети на авиокомпания Wizz Air.