Нова Година на Балканите

НОВА ГОДИНА В СЪРЦЕТО НА НОВИ САД!
Маршрут:

София - Калотина - Ниш - Белград – Нови Сад

Продължителност:
3 дни / 2 нощувки

Транспорт:
Автобус

Дати:


Цена от: 360 лв.

Програма
НОВА ГОДИНА В СЪРЦЕТО НА НОВИ САД!
хотел Путник 3* http://www.hotelputnik.rs/index.php

В миналото наричали Нови Сад “Сръбската Атина” и "Порта между Изтока и Запада" заради бурния му просветен и културен живот
Днес го наричат “най-аристократичния град в цяла Сърбия”, “Малката Будапеща” и “града с най-млад дух".
Тук се срещат великолепието на Хабсбургската империя, романтиката на Петроварадинската крепост с нейните дюкянчета, ателиета и улични артисти, революционния дух на Светозар Милетич, артистичното сърце, който сякаш се предава през поколенията и, разбира се, веселия сръбски нрав!
Посрещнете Новата 2020 г. с този пъстър водовъртеж от емоции, който ще Ви остави развълнувани и завинаги свързани с красотата на един от най-забележителните сръбски градове!

Дата: 30.12.2019 – 01.01.2020г.
Престой: 3 дни/ 2 нощ.
Цена: 360 лв. на човек в двойна стая


Ден 1 30.12.19: София - Калотина - Ниш - Белград – Нови Сад - 450 км.
Отпътуване от София храм-паметник Ал.Невски в 7:00 ч. по маршрут Калотина – Ниш-Белград –Нови Сад. Настаняване в хотел „Путник „. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 2 31.12.19: Нови Сад - Сремски Карловци
Панорамна обиколка на с местен екскурзовод. Поради близостта си до Унгария и Будапеща, Нови Сад има подчертано европейски вид: прекрасен стар център, готическа катедрала, посветена на Дева Мария, и една от най- красивите крепости в Европа - Петроварадинската крепост. Разглеждане на Стария град, Кметството от 1895 г. - точно копие на сградата на кметството в Грац, Синагогата, площадът на Свободата, паметника на Светозар Милетич - важен просветен, културен и революционен деец и кмет на Нови Сад през 19 в, къщата на Алберт Айнщайн.
Свободно време за самостоятелно разглеждане на града.
Отпътуване към Сремски Карловци - историческо градче със запазена архитектура на десния бряг на Дунав с множество старинни сгради, които заради своята архитектурна и художествена стойност имат особено място в културната история на сърбите. Завръщане в Нови Сад. Подготовка за Новогодишната вечер.
Около 20:00:
Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

Ден 3 01.01.20: Нови Сад – София
Закуска. Отпътуване за Белград. Кратка пешеходна разходка в центъра на сръбската столица /без екскурзовод/. Отпътуване за Димитровград. Кратък престой за пазар. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Хотел Путник *** http://www.hotelputnik.rs/index.php се намира в центъра на Нови Сад на пешеходната зона в близост до много ресторанти и магазини. Хотела се помещава в историческата сграда Tanurdžić palace- построена 1934 година в стил Bahaus за най-богатия търговец на града Nichola Tandžurović, през 1940 г е разширена и преустроена в хотел считан за един от най-модерните в Европа. Запазил своя автентичен облик днес хотел Путник съчетава традицията на гостоприемството и обслужването на туристи с модерен и удобен интериор. Изцяло реновиран през 2010 година хотела разполага с 83 комфортни, модерно и елегантно обзаведени стаи с централен климатик, минибар, телевизор,сейф, телефон. Ресторанта на хотела е с капацитет 120 места и предлага местна и интернационална кухня с богата селекция от качествени вина.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • транспорт с лицензиран автобус 3*
  • 2 нощувки, 2 закуски , 1 обикновена вечеря и Празнична Новогодишна вечеря с богато меню ,неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика в хотел Путник *** http://www.hotelputnik.rs/index.php
  • водач от туристическата агенция
  • мед. застраховка лимит 2000 евро при ЗК Уника.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • разходи от личен характер
  • Туристическа програма в Нови Сад и Сремски Карловци – 10 евро
  • Входни такси за обекти и музеи, посещавани по желание, и градски транспорт;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване", препоръчваме и предлагаме при ЗД"Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, тел.+35929500110.

ДОПЛАЩАНЕ:
  • Единична стая + 65 лв.

ОТСТЪПКИ:
  • Деца до 10 год., настанени в стаята на двамата родители - 15 лв.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
  • Депозит при резервация 120 лв. на човек
  • Доплащането до размера на стойността се извършва не по-късно от 31 дни преди датата на пътуването

АНУЛАЦИОННИ СРОКОВЕ:
  • до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки,
  • от 59 до 30 ден преди пътуването – депозита от внесената сума.
  • от 29 до деня на пътуването – 100 % от внесената сума.

ПОЛЕЗНО:
  • Туроператорът си запазва правото да променя програмата и последователността й, цената на пакета при драстични промени на горивата.
  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста, срок за уведомяване за недостигнати бройки - 7 дни преди датата на пътуване
  • За Сърбия няма санитарни, визови и медицински изисквания.


  • "ИНВИЗИЯ"ЕООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-7220, притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №03700100001709/09.11.2018г., ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, валидна до 24:00ч,17.12.2019г.
  • ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага и Ви съветва да направите допълнителна застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”, ЗД"Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, тел.+35929500110.