Екскурзии Сърбия

3-ти март в Крагуевац
Маршрут:

София – Ниш – Крагуевац

Продължителност:
2 дни / 1 нощувки

Транспорт:
Автобус

Дати:


Цена от: 145 лв.

Програма
НОВА ГОДИНА В КРАГУЕВАЦ

Дата: 03.03 - 04.03.2017г.
Престой: 2 дни / 1 нощувка
Цена: 145 лв.


1 ден София – Ниш – Крагуевац
Отпътуване в 08.00 ч. от София, пл. Св.Ал. Невски в посока Калотина - Ниш - Алексинац - Крагуевац. Пристигане, Настаняване в хотел Крагуевац - 3*** разходка из центъра на Крагуевац - „Великолепната роза на Шумадия" и първи впечатления от града. Днешният Крагуевац е четвъртият по големина град в Сърбия, главeн и административен център на област Шумадия. Разположен на брега на река Лепеница, той се отличава с приятна атмосфера и компактен пешеходен център, в който остават повечето основни туристически атракции, с изключение на мемориален парк Шумарице. Също така градът е първата столица на съвременна Сърбия (1818-1839 г.). Църквата Света Троица и сградата на стария Парламент се намират на десния бряг на реката. Този градът е един от най- бързо развиващите се в Сърбия и изненадва именно с това. В този град новото със старото върви ръка за ръка, което се доказва от многобройните паметници запазени до дeн днешен и изобилстване на нови съвременни сгради и заведения, който привличат многобройни посeтители. Настаняване в хотел Крагуевац. Празнична вечеря по случай 8 март богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика. Нощувка.

Цената включва:
  • 1празнична вечеря с неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика
  • медицинска застраховка лимит 2000 евро при ЗД Евроинс АД
  • транспорт с лицензиран автобус
  • водач от фирмата

Цената включва:
  • Доплащане за единична стая + 30 лв.
  • Разходи от личен характер
  • Застраховка Отмяна на пътуването

Допълнителна информация:
  • Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт. За непълнолетни – нотариално заверена декларация от непътуващия родител/ите в 2 екземпляра оригинал и ксеро копие, копие от акта за раждане
  • Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за посещаваните по маршрута страни
  • Пътуването се осъществява при минимум 40 плащащи.
  • Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 5 дни преди датата на тръгване.
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на програмата

Начин и срок на заплащане:
  • При записване вноска 30 %; доплащане – 14 дни преди отпътуване.

Допълнителна информация:
  • Хотел Крагуевац http://www.hotelkragujevac.com/sr/ е изцяло реновиран през 2013 г. Предлага елегантни стаи и суити с безплатен Wi-Fi интернет на централно местоположение в пешеходната зона на града. В цените са включени закуска на шведска маса и безплатен паркинг, а хотелският ресторант Panorama предлага прекрасна гледка от своята тераса на 8-ия етаж. В хотел Крагуевац има дискотека, а спирка на градски автобус се намира точно пред него. Всички стаи са оборудвани с климатик, сателитна телевизия и минибар, баня, снабдена със сешоар. Климатизираният конгресен център в хотел Крагуевац е напълно оборудван с необходимите мултимедийни съоръжения. Състои се от 5 конферентни зали за до 600 души общо. Ресторант Panorama е най-високата точка в град Крагуевац и е достъпен с панорамен асансьор. Хотелът разполага и с друг ресторант, както и с лоби бар.
В непосредствена близост има различни магазини и ресторанти. Зеленият пазар е на 500 метра, а районът на Стария град – на около 700 метра от хотела.


  • "ИНВИЗИЯ"ЕООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-7220, притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №03700100001095/18.11.2016г., ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, валидна до 24:00ч,17.12.2017г.
  • ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага и Ви съветва да направите допълнителна застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”, ЗД"Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, тел.+35929500110.
ЦЕНИ

Дата Възрастен в двойна стая Единична стая
03.03.2017 г. 145 лв. 175 лв.