Почивки Испания

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ТЕНЕРИФЕ – ВЕЛИКДЕН И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2021
Маршрут:

София - Тенерифе - София

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати:


Цена от: 748 €

Програма
ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ТЕНЕРИФЕ – ВЕЛИКДЕН И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2021

 • 8 ДНИ / 7 НОЩУВКИ – ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ
 • 01.05 – 08.05.21

01.05.21 - 1’ ви ден
Излитане от летище София в 09.00 ч. с директен полет до остров Тенерифе. Пристигане нa острова в 12.50 ч. и трансфер до избрания хотел. Информационна среща с представители на агенцията партньор с цел запознаване с допълнителните екскурзии, както и записване за тях. Нощувка.

02.05.21 - 2’ри ден
Закуска. Свободно време, по желание екскурзия: Обиколка на Острова (възрастен - 60 евро). Нощувка.

03.05.21 - 3’ти ден
Закуска. Свободно време, по желание екскурзия: Разходка с яхта (възрастен - 65 евро). Екскурзията е полудневна. Тенерифе е едно от малкото места в света, където целогодишно съжителстват китове и делфини. На яхта с платна ще се насладите на цялото западно крайбрежие на Тенерифе, включително скалите Лос Гигантес, които са далеч от най-живописния бряг на острова. По време на това плаване ще имате отличния шанс да видите китове и делфини в естествената им среда. Нашата живописна спирка за плуване ще бъде на Маска бей. Екскурзията също така включва обяд и безплатен бар (бира, вино, безалкохолни напитки). Нощувка.

04.05.21 - 4’ти ден
Закуска. Свободно време, по желание екскурзия до вулканът “Тейде” (възрастен - 40 евро). Екскурзията е полудневна. Тази фантастична обиколката започва с изкачване от морското равнище до 2370 м. в "Национален парк Cañadas", където ще откриеме най-високият връх в Испания. Подходът ще бъде от южната страна на острова, където боровата гора преминава в потоците лава, слизащи от вулкана. Пътуването е през разнообразие от пейзажи, всички с впечатляващ изглед и живописни селца като Vilaflor (което се счита за най-високото село в Испания), ще стигнем "Cañadas", и тук ще намерите впечатляващ лунен пейзаж, който е включен в много филми на Холивуд. В подножието на вулкана, на 3550 м. ще имате възможността да се насладите на красивите гледки на "Долината Ucanca". Продължавайки нататък, ще преминете през един от най-големите кратери в света. Лифтът не е включен в цената. Нощувка.

05.05.21 - 5’ти ден
Закуска. Свободно време или възможност за екскурзия до: Лоро Парк (възрастен - 55 евро)
Лоро парк е световноизвестен, приключенски и с голямо разнообразие животински парк на Канарските острови. Открийте Антарктика в „Planet Penguin”, който включва айсберг с над 200 пингвини. Отделете време за „Orca Ocean” шоу, за да се насладите на силата и ловкостта на косатките. Ще бъдете изумени от акробатиката на делфините. Нещо повече, морските лъвове ще ви накарат да се смеете, а ярко оцветените папагали ще летят около вас. И не забравяйте да се разходите по пътеките с буйна растителност, където ще откриете птици и животни от всички краища на Земята. Нощувка.

06.05.21 - 6’ти ден
Закуска. Свободно време с възможност за плаж или екскурзия: Остров Ла Гомера (възрастен–94 евро)
От пристанището на Лос Кристианос стигаме до Сан Себастиан де ла Гомера, столицата на острова. Преминаваме през "Църквата Асунсион" и "Ермитажа на Сан Себастиан". Продължаваме до "Мирадор де лас Карбонарас", където ще спрем за снимки. След това ще продължим до "Ел Кедро", който минава през " Националния парк Гарахонай", част от ЮНЕСКО. През "Ла Палмита" пристигаме в малкото селце "Лас Росас", където имаме включен обяд. След обяд, продължаваме до красивото село Хермигуа, а след това ще се върнем до Сан Себастиан, където ще имате свободно време за посещение на останките от укрепленията на Христофор Колумб.
Вечеря. Нощувка.

07.05.21 - 7’ми ден
Закуска. Свободно време с възможност за плаж или екскурзия: Замъкът на Сан Мигел (възрастен - 68 евро). Замъкът на Сан Мигел е впечатляваща конструкция от 6000 кв. м и е направен от специален канарски камък, с кули с височина с повече от 16 м и допълнителна площ от 20000 кв м. Още при пристигането ще почуствате автентичния средновековен свят. Входът е декориран с исторически брони, мечове от средновековната епоха. Графът, Дон Родриго и неговата дъщеря, младата контеса ще ви посрещнат в замъка. Ще ви отведат до залата, където ще се проведат битки и игри в присъствието на кралското семейство. По време на турнира ще ви бъде сервирано както по време на средновековието. Вечеря. Нощувка.

08.05.21 - 8’ми ден
Закуска в хотела. Трансфер до летището за директен полет до София. Излитане в 15.00 ч. и кацане в София в 22.30 ч.

Пакетната цена включва:
 • Самолетен билет с чартърен полет София - Тенерифе – София, с такси и кетъринг, багаж 20 кг.
 • трансфери летище - хотел - летище
 • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база
 • Обслужване на място на български език
 • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, включваща COVID 19

Пакетната цена не включва:
 • допълнителни екскурзии, които се резервират и заплащат от България.
 • Допълнителните екскурзии са по желание и са валидни при минимум от 20 човека, като е възможно разместване в поредността на провеждането им, както и цените им, които ще бъдат оповестени в деня на пристигането им на острова!

Начин на плащане:
 • Депозит в размер на 500 лева на човек.
 • Доплащане до 30 дни преди заминаване.

Допълнителна информация:
 • Минимум за осъществяване на екскурзията - 160 човека.
 • Срок за уведомление за несъбран такъв – 30 дни преди датата на заминаване.
 • Възможна е промяна в часовете на полета, както и въвеждане на такса гориво при промяна цената на горивата!
 • Необходими документи: лична карта или международен паспорт, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!
 • Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните анулационни суми:
 • В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
  • до 45 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
  • от 44 дни до 31 дни до датата на пътуване: в размер на депозита
  • при по-малко от 30 дни от датата на пътуване: 100% от целия договор
 • Изключение прави само случай на развитие на епидемиологичната обстановка и възпрепятстване на пътуването поради затваряне на границите на България и Испания. В такъв случай туроператора се задължава да възстанови внесената от потребителя сума в срок до 14 дни след датата на отпътуване.
 • Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане.
 • Вид използван транспорт: Самолет и Автобус
 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 30 дни преди датата на тръгване., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.
 • Информация относно здравните изисквания: към 04.01.21 при пътуване до Тенерифе е необходим отрицателен PCR тест. При промяна на изискването, ще бъдете уведомени своевременно.
 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 • Допълнително за Ваша сигурност може да бъде сключена застраховка „ Отмяна на пътуване“ срещу допълнително заплащане.

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:
 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

Какво не покрива застраховката?
 • Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;
 • Опит за самоубийство или самоубийство;
 • Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;
 • Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;
 • Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;


 • "ИНВИЗИЯ"ЕООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-7220, притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №03700100003021/20.11.2020г., ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, валидна до 24:00ч,17.12.2021г.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага и Ви съветва да направите допълнителна застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”, ЗД"Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, тел.+35924441122. 

ХОТЕЛИ В СЕВЕРНАТА ЧАСТ НА ТЕНЕРИФЕ

ХОТЕЛ

Пансион

Цена: € / Лева

На човек в двойна стая

Единична стая

Доп. Легло

Дете 2-12,99 г.

BLUESEA PUERTO RESORT - 4*

Закуска и вечеря

748 / 1463

853 / 1668

696/1361

667 / 1305

Всичко включено

778 / 1522

897 / 1754

719/1406

681 / 1332

HOTEL BOTANICO - 5*

Закуска

1088 / 2128

1326 / 2594

N/A

850 / 1663

Закуска и вечеря

1382 / 2703

1767 / 3456

N/A

997 / 1950

 

ХОТЕЛИ В ЮЖНАТА ЧАСТ НА ТЕНЕРИФЕ

ХОТЕЛ

Пансион

Цена: € /Лева

На човек в двойна стая

Единична стая

Доп. Легло

Дете 2-12,99 г.

2ро дете 2-12,99 г.

BLUESEA LAGOS DE CESAR - 4*

Закуска и вечеря

850 / 1663

969 / 1895

791 / 1546

685 / 1340

N/A

Всичко включено

896 / 1753

1036 / 2026

826 / 1616

706 / 1381

N/A

SOL TENERIFE - 4*

Препоръчваме!

Закуска и вечеря

884 / 1729

1141 / 2232

N/A

750 / 1467

N/A

Всичко включено

1033 / 2020

1316 / 2575

N/A

824 / 1612

N/A

GF ISABEL - 4*

Закуска и вечеря

862 / 1687

931 / 1822

801 / 1566

616 / 1205

744 / 1455

Всичко включено

980 / 1917

1073 / 2099

889 / 1739

721 / 1410

809 / 1583

GF FANABE - 4*

Закуска и вечеря

872 / 1705

1113 / 2177

808 / 1580

616 / 1205

744 / 1455

Всичко включено

1003 / 1961

1267 / 2478

906 / 1772

721 / 1410

809 / 1583

BEST JACARANDA - 4*

Препоръчваме!

Закуска и вечеря

878 / 1717

1038 / 2030

812 / 1587

699 / 1367

699 / 1367

Всичко включено

999 / 1954

1246 / 2436

917 / 1793

769 / 1504

769 / 1504

BEST TENERIFE- 4*

Препоръчваме!

Закуска и вечеря

906 / 1772

1053 / 2060

833/1628

759 / 1485

N/A

Всичко  вкл.

1046 / 2046

1263 / 2470

938/1834

829 / 1622

N/A

MELIA JARDINES DEL TEIDE - 5*

Закуска и вечеря

994 / 1944

1202 / 2351

N/A

805 / 1575

N/A

Всичко вкл.

1162 / 2273

1462 / 2860

N/A

889 / 1739

N/A

GF GRAN COSTA ADEJE - 5*

Препоръчваме!

Закуска и вечеря

1062 / 2078

1456 / 2848

951 / 1860

616 / 1205

839 / 1641

Всичко включено

1259 / 2462

1687 / 3300

1098 / 2148

721 / 1410

937 / 1833

JARDIN TROPICAL - 4*

Препоръчваме!

Закуска и вечеря

1183 / 2314

1410 / 2758

N/A

900 / 1759

N/A

Всичко включено

1383 / 2704

1689 / 3304

N/A

999 / 1955

N/A

GF VICTORIA - 5*

Закуска

1204 / 2355

1694 / 3313

1057 / 2067

616 / 1205

910 / 1780

Закуска и вечеря

1351 / 2643

1841 / 3601

1167 / 2283

616 / 1205

984 / 1924

BAHIA DEL DUQUE - 5*

Закуска

1500 / 2934

2012 / 3936

1244 / 2433

1043 / 2040

N/A