Почивки Испания

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ТЕНЕРИФЕ
Маршрут:

София - Тенерифе - София

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати:


Цена от: 1399 лв.

Програма
ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ТЕНЕРИФЕ

MEGA SALE OFFER -10% ОТСТЪПКА ДО 20.07.2021

ТЕНЕРИФЕ - островът на вечната пролет
Архипелагът на Канарските острови, сред които е Тенерифе, се състои от седем големи острова и няколко по-малки островчета. Намират се по-близо до западните брегове на Африка, отколкото до Испания - на няколко градуса северно от Тропика на Рака и средно на 28 градуса географска ширина. Римските историци Плутарх и Плиний са ги наричали Щастливите острови.
Остров Тенерифе е от вулканичен произход. Той е най-големият на Канарските острови, а името му на езика на някогашните коренни жители означава Заснежена планина.
Хладното морско течение, прави климата на острова приятен и мек. Средната годишна температура е 19 градуса по Целзий. През лятото тя рядко надхвърля 30 градуса. Дълбочините на океана покрай острова достигат до 3000 м.

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН / София – Тенерифе
Отпътуване от Летище София с директен чартърен полет София – Тенерифе. Посрещане на летището в Тенерифе от представител на фирмата – партньор. Трансфер до курорта и настаняване в избрания от Вас хотел. Свободно време, нощувка.

ВТОРИ-СЕДМИ ДЕН / Тенерифе
Закуска.
Свободно време за плаж, разходка и допълнителни екскурзии.
Нощувка.

ОСМИ ДЕН / Тенерифе – София
Закуска.Освобождаване на хотела до 12:00 ч. Трансфер до летище Тенерифе север за директен полет до София.

Цените са в лева на човек и включват:
 • Самолетен билет София - Тенерифе север - София с чартърен полет с включен 8 кг ръчен багаж и 15 кг регистриран багаж;
 • 7 нощувки в избрания хотел на база избрано изхранване;
 • Трансфер летище Тенерифе север – хотел – летище Тенерифе север;
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро;
 • Придружаващ представител на Туроператора от България;

Цените не включват:
 • Допълнителни екскурзии (заплащат се в България);
 • Лични разходи;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание;
 • Доплащане за медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ за лица над 70 г. - 27 лв.
 • ВАЖНО: За всички туристи пътуващи по програми през 2021, за които се изисква отрицателен резултат от проведен PCR тест за влизане в съответната държава или при прибиране в България, ТУРОПЕРАТОРЪТ е договорил преференциални цени за тестване в лаборатории "Рамус" в цялата страна.
 • Цената на PCR тестовете в Лаборатории Рамус е 90 лв, като туристите Турползват отстъпка от 20 % или заплащат 72 лв. При по-големи групи, Туроператорът предоставя доп. 10 % отстъпка.

Полетно разписание с България Еър, (FB):
Номер на полет Маршрут Излита Каца
FB 5467 София – Тенерифе север 06:00 11:45
FB 5468 Тенерифе север – София 15:00 20:05
 • Важно: полетното разписание подлежи на препотвърждение преди датата на заминаване.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
 • авиокомпания България Еър, (FB)
 • седалище и адрес: бул. Брюксел 1, София, България
 • тип самолет: A320 – 200
 • Възможна е промяна на типа самолет!
 • Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 640 долара на тон; Тенерифе норт 650 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,20 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 10 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
 • от третия ден, следващ записването до 60 дни преди датата на пътуването – 35% (тридесет и пет процента) от общата цена на пътуването.
 • от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
 • по-малко от 29 дни преди датата на пътуването или неявяване no show - 100% (сто процента) от общата цена на пътуването.
 • Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО:
 • Самолетната екскурзия ще се осъществи при минимум 130 туриста. В случай че минималният брой записани участници за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията:
 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Валиден задграничен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца от датата на напускане на страната
 • Подписване на договор за организирано пътуване

ПЛАЩАНИЯ:
 • Депозит в размер на 50% от стойността на пътуването
 • Пълно плащане – 30 дни преди датата на заминаване
 • Плащанията се извършват по банков път или в офиса на туроператора

ЗАБЕЛЕЖКИ:
 • Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност
 • Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказана туристическа виза, където се изисква такава
 • Туроператорът не носи отговорност за загубата на багаж по време на полетите.
 • Паспортни и визови изисквания: за пътуване до Тенерифе, Испания е необходимо да притежавате лична карта или международен паспорт, с валидност 6 месеца от датата на връщане
 • Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица
 • Информация относно отпътуването (сборен час и място, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите до 7 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон
 • Местна валута: евро.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ
Blue Ocean круиз с яхта – 185 лв. за възрастен / дете
Начална точка – хотели, разположени в южната част на острова.
Ако търсите „уау фактор“, тогава Blue ocean yacht charter със сигурност може да ви отведе към такова пътуване. Заедно с други морски ентусиасти като вас, ще изследвате кристално чистата вода на Тенерифе.
Тази екскурзия е предназначена за малки групи, които търсят приятно разглеждане на забележителности и ветроходство. Ще посетите уединени места и ще видите някои китове в естественото им местообитание. В допълнение към намирането на китове можете да забележите и делфини, костенурки и други морски обитатели.
Провежда се на няколко езика - холандски, френски, английски, испански и немски
Продължителност – около 4 часа.
Включва трансфер от / до хотела, в който сте настанени.

Посещение на Лоро парк – 107 лв. за възрастен / 72 лв. за дете 2-11,99 г.
Начална точка – хотели, разположени в южната част на острова.
Това е едно от най-екзотичните места на Тенерифе. Ще имате възможността да се разходите през ботаническа градина, разположена на 135 000 кв. м, да видите горили, леопарди, тигри, черни пантери, крокодили, пингвини, розово фламинго и много други морски и сухоземни обитатели. „Планетата на пингвините” (най-големият пингвинариум в света) е една от атракциите на парка, а в аквариума освен да се порадвате на многобройните му обитатели, ще можете да минете и под тунела на акулите. Различните шоу спектакли с папагали, делфини, тюлени и косатки ще допълнят приятните ви емоции и изживявания в парка.
Включва трансфер от / до хотела, в който сте настанени.

Екскурзия до планината Тейде – 112 лв. за възрастен / 56 лв. за дете 2-11,99 г.
Начална точка – хотели, разположени в южната част на острова.
Невероятен шанс да посетите незабравимия Национален парк на планината Тейде, който е обект на световното наследство от ЮНЕСКО. Ефектният визуален пейзаж показва неговото величие като най-посещаваният парк в Европа и втори в света.
Изкачвайки се над облаците около 2000 м, ще се насладим на лунния, вулканичен каменен пейзаж. Тази екскурзия ви дава възможност да се качите на лифта близо до върха на вулкана (с включен билет за лифта).
Тази екскурзия дава спомени, които никога няма да бъдат забравени.
Продължителност – около 4 часа.
Включва трансфер от / до хотела, в който сте настанени.

Полудневен тур до Пирамидите Гюимар и Канделария – 67 лв. за възрастен / 33 лв. за дете 2-11,99 г.
Начална точка – хотели, разположени в южната част на острова.
Започвате с посещението си в Pirámides de Güimar, етнографски парк с голяма културна стойност с размери около 64 000 квадратни метра. Основната атракция са шестстепенните пирамиди, ориентирани към слънцето през лятното и зимното слънцестоене.
Ще се разходите през неговата „отровна“ градина. Тази интересна природна сцена, край пешеходните пътеки на парка, е необичайна с това, че в нея се намират над седемдесет отровни растителни видове от цял свят. Следователно това е уникална изложба на Канарските острови, която съдържа едни от най-опасните растения в света на своите 1500 м2. По този начин, отровната градина, освен че е замислена с цел да насърчава знанията, опазването и насладата от доста различна ботаническа колекция, също има за цел, от игрива гледна точка, да образова и повиши осведомеността за опасността за човечеството от настоящите отрови в растителния свят.
Ще продължите маршрута си с посещение на Канделария, където до океанаима разположена базилика в чест на Девата на Канделария, покровителка на Канарските острови, заобиколена от внушителни бронзови статуи на Гуанш.
Продължителност – около 4 часа.
Включва трансфер от / до хотела, в който сте настанени.

Целодневен тур до Ла Лагуна, Таганана и Тереситас – 57 лв. за възрастен / 29 лв. за дете 2-11,99 г.
Начална точка – хотели, разположени в южната част на острова.
Посетете красивия исторически град Ла Лагуна, някога столица на Острова, имайте възможност да посетите историческия център, катедралата или просто да купите много специални и различни неща в старомодните магазини на този университетски град. Незабравимата гора „Мерцедес”, предлага прекрасни гледки и възможности за снимки, след което прокарайте пътя си до вълшебното малко рибарско селце Таганана точно на океана. Тук можете да опитате местни риби за обяд (не са включени в цената) и да видите прекрасната брегова линия на север. Последната ви спирка ще бъде плажът Las Teresitas, това е единственият плаж с бял пясък в Тенерифе, така че си заслужава да бъде посетен. Камерите са задължителни.
Продължителност – около 8 часа.
Включва трансфер от / до хотела, в който сте настанени.


 • "ИНВИЗИЯ"ЕООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-7220, притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №03700100003021/20.11.2020г., ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, валидна до 24:00ч,17.12.2021г.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага и Ви съветва да направите допълнителна застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”, ЗД"Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, тел.+35924441122. Допълнителни услуги

Название Включена Избираема Цена
Самолетен билет София - Тенерифе север - София с чартърен полет с включен 8 кг ръчен багаж и 15 кг регистриран багаж; ДА    
7 нощувки в избрания хотел на база избрано изхранване; ДА    
Трансфер летище Тенерифе север – хотел – летище Тенерифе север; ДА    
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро; ДА    
Придружаващ представител на Туроператора от България; ДА    
Допълнителни екскурзии (заплащат се в България);   ДА  
Лични разходи;   ДА  
Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание;   ДА  
Доплащане за медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ за лица над 70 г. - 27 лв.   ДА 27 лв.
Blue Ocean круиз с яхта   ДА 185 лв.
Посещение на Лоро парк - за възрастен   ДА 107 лв.
Посещение на Лоро парк - за дете от 2-11,99 г.   ДА 72 лв.
Екскурзия до планината Тейде - за възрастен   ДА 112 лв.
Екскурзия до планината Тейде - за дете от 2-11,99 г.   ДА 56 лв.
Полудневен тур до Пирамидите Гюимар и Канделария - за възрастен   ДА 67 лв.
Полудневен тур до Пирамидите Гюимар и Канделария - за дете от 2-11,99 г.   ДА 33 лв.
Целодневен тур до Ла Лагуна, Таганана и Тереситас - за възрастен   ДА 57 лв.
Целодневен тур до Ла Лагуна, Таганана и Тереситас - за дете от 2-11,99 г.   ДА 29 лв.
HC hotel Magec, Puerto de la Cruz 4*
Вашата оценка
 

Местоположение:
Този 4-звезден хотел, разположен в центъра на Пуерто Де Ла Круз, Тенерифе, е фантастична възможност за двойки, които търсят романтично бягство и семейства, търсещи забавление. Само на 5 минути пеша от плажа с черен пясък и в непосредствена близост до Плаза дел Чарко, централната част на града.


В хотела:
Хотелът е построен през 1972 г. и е реновиран през 2015 г. Състои се от 7-етажна сграда, където са разположени стаите
Етаж 0 съдържа рецепцията (24 часа), лоби бара, ресторанта с готвене на живо и тераса
Първият етаж съдържа конферентната зала, сауната и фризьорския салон
На втория етаж има зона Petanca, тенис корт, маси за пинг-понг и други подобни съоръжения
8-мият етаж предлага плувен басейн, солариум с хамаци и чадъри, мини голф зона, бар с плувен басейн и нудистки район

Стаи:
Всички стаи са оборудвани с: Мини бар (при поискване), телевизор, телефон, сешоар, сейф (срещу заплащане), Баня с вана или душ (при поискване), WiFi (срещу заплащане), климатик, Отделни легла, Двойно легло (при поискване) и голям балкон

Развлечения:
В близост има изобилие от барове и ресторанти.

 
Цени
Стандартна стая - без изхранване
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло Дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. OB 1399 лв. 1649 лв. 1270 лв. 1188 лв.
Apartamentos Aguamar, Los Cristianos 3*
Вашата оценка

 

 

Местоположение:
Комплекс Aguamar се намира в Южен Тенерифе, близо до плажа Лос Кристианос.

В хотела:
В комплекса има плувен басейн.

Стаи:
Модерните стаи и апартаменти са с балкони. Всички апартаменти в Aguamar са с хол с кухненски бокс и самостоятелна баня с вана и душ. Кухненският бокс разполага с хладилник, микровълнова печка и тостер. При заявка се предлагат телевизор и сейф.

Ресторант:
В ресторанта на комплекс Aguamar се предлагат закуска и вечеря. Има и бар, в който се предлагат леки закуски.

Развлечения:
Наблизо има избор от ресторанти, магазини и супермаркети.

 
Цени
Студио без храна
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая
04.09.2021 г. OB 1571 лв. 1966 лв.


Едноспален апартамент без храна

Дата База Възрастен в двойна стая Възрастен на допълнително легло Дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. OB 1670 лв. 1176 лв. 1176 лв.

 

Ponderosa, Costa Adeje 3*

 

Местоположение:
Апарт хотел Ponderosa e разположен в Плая де лас Америкас

Най-близкото летище е летище Тенерифе Юг, на 15 км от имота.Стаи:
Кухнята е оборудвана с микровълнова печка, тостер и хладилник, както и електрическа кана. Кърпи и спално бельо се предлагат в апарт хотел Ponderosa. Апартаментът предлага безплатен частен паркинг на място

Развлечения:
Велосипеди и коли под наем са на разположение в имота, а районът е популярен за колоездене и туризъм. Паркът Сиам е на 300 метра от апарт хотел Ponderosa, а конгресният център Piramide de Arona е на 1,9 км.

 
Цени
Стандартна стая - със закуска
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло Първо дете от 2-11,99 г. на допълнително легло Второ дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. BB 1715 лв. 1978 лв. 1632 лв. 1534 лв. 1270 лв.

 

 • Доплащане за вечери - 6 лв. на възрастен, 3 лв. на дете 2-11,99 г. на ден.
 • Доплащане за all inclusive - 40 лв. на възрастен, 15 лв. на дете 2-11,99 г. на ден.

 

Granada park, Playa de las Americas 3*
Вашата оценка
 

Местоположение:
Апартаментите Granada Park се открояват с местоположението си, до голф игрището Las Américas и на 15 минути от центъра на Лос Кристианос, както и с елегантната си, традиционна и спокойна архитектура.


В хотела:
Централният солариум с неговите 3 басейна е идеален да прекарате деня на слънчеви бани и да се насладите на лека закуска и безалкохолна напитка в снек бара.

Услуги:
Интернет връзка на рецепция.
WiFi връзка.
Мини маркет
Безплатен трансфер до плажа Лас Вистас в Лас Америкас (Hard Rock Café)
Услуга за медицинска помощ (при поискване).
Масажи и лечения.
Домакинство.
За деца:
Мини голф
Зона за отдих до басейна.

Стаи:
Апартаментите в Гранада Парк са класифицирани като семейни апартаменти за трима души.
Разполагаме с апартаменти с 1 и 2 спални, съответно с 1 и 2 бани, които се отличават със своята вътрешна и външна просторност. Терасата е истинска витрина с изглед към градинските площи, с адаптации за хора с увреждания.
Всеки апартамент разполага с достатъчно кухненски съдове и индукционен кухненски комплект и фурна за скара.

Хранене:
Закуската, обядът и вечерята се сервират в ресторант на шведска маса Arona, където можете да се насладите на обширна бюфет на база полупансион (закуска и вечеря) или услуга All Inclusive.
В бара на басейна ви предлагаме възможност да опитате разнообразно меню за закуски край басейна.

 
Цени
Стандартна стая - със закуска и вечеря
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло Първо дете от 2-11,99 г. на допълнително легло Второ дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. HB 1748 лв. 1912 лв. 1550 лв. 1418 лв. 1418 лв.

 

 • Доплащане за all inclusive 16 лв. за възрастен / 8 лв. за дете от 2-11,99 г.

 Минимално настаняване в студио / едноспален апартамент - двама възрастни.

Максимално настаняване в студио - двама възрастни, в едноспален апартамент - четирима възрастни.

 

Troya, Playa de las Americas 4*

 

Местоположение:
Разположен сред тропически градини, хотел Troya се намира в плажната ивица на Плая де лас Америкас.
Троя има лесен достъп до магистрала TF-1, а водният парк Siam е на 5 минути път с кола.

В хотела:
Хотелът разполага с открит басейн, спа и фитнес център.
В хотела има детска площадка и детски басейн.
Предлага се масаж и можете да играете билярд.
В целия имот е осигурен безплатен WiFi.

Стаи:
Светлите и модерни стаи в хотел Троя включват климатик, сателитна телевизия и балкон. Самостоятелната баня е оборудвана със сешоар.

Ресторант:
Ресторантът Palapa край басейна на хотела предлага закуски, както и средиземноморска и международна кухня.
Има и ресторант на шведска маса и коктейл салон.

 
Цени
Стандартна стая - със закуска
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло Дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. BB 1896 лв. 2241 лв. 1764 лв. 1550 лв.

Фамилна стая със закуска
Дата База Двойна стая Възрастен на допълнително легло Първо дете от 2-11,99 г. на допълнително легло Второ дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. BB 2011 лв. 1813 лв. 1632 лв. 1632 лв.
 • Доплащане за вечеря - 10 лв. за възрастен, 5 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
 • Доплащане за all inclusive - 54 лв. за възрастен, 28 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
 • Минимално настаняване във фамилна стая - 2-ма възрастни + 2 деца
Gala, Playa de las Americas 4*
Вашата оценка
 

Местоположение:
Hotel Gala се намира на около 100 метра от плажа в туристическия курорт Плая де Лас Америкас.

В хотела:
Този голям комплекс предлага открит плувен басейн, собствен СПА център и стаи за гости със собствен балкон.
Всички части на хотела впечатляват със семпъл и атрактивен интериор.

Стаи:
Просторните и климатизирани стаи разполагат с работно бюро и минибар.

Хранене:
В ресторанта на Gala можете да се насладите на специалитети на шведска маса. Хотелът предлага също бар край басейна, коктейл бар и чил-аут тераса, където гостите могат да релаксират и да се насладят на гледка към Атлантическия океан и остров Гомера.

СПА:
Спа центърът на хотела предлага голям покрит басейн, разнообразни масажи и хидротерапевтични процедури, хидромасажна вана и фитнес зала.

Развлечения:
Вечер тук се организира специална развлекателна програма, а през целия ден на разположение на гостите има най-различни забавни занимания. За най-малките има и детски клуб.
 
Цени
Стандартна стая - със закуска

Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло Първо дете от 2-11,99 г. на допълнително легло Второ дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. BB 1896 лв. 2241 лв. 1748 лв. 1188 лв. 1912 лв.
 • Доплащане за вечеря - 10 лв. за възрастен, 5 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
 • Доплащане за all inclusive - 54 лв. за възрастен, 28 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
La Siesta, Playa de las Americas 4*
Вашата оценка

О-в Тенерифе, Испания
 
от 1896
лв.
 
Местоположение:
Хотел La Siesta се намира в курорта Плая де Лас Америкас, на 300 метра от плажа.
Голф игрище Compostela е само на 2 километра, а летище Тенерифе Юг - на 15 километра от хотела.


В хотела:
Разполага с отделни басейни за възрастни и деца, заобиколени от градини.
La Siesta предоставя фитнес зала и СПА център. Предлагат се и процедури за красота и фризьорски услуги.

Стаи:
Просторните стаи в La Siesta имат мебелиран балкон или тераса. Включват климатик, сателитна телевизия и дневна зона.

Хранене:
В бюфет-ресторанта се сервират закуска, обяд и вечеря. Гостите могат да се насладят на напитки и леки закуски в снек-бара, разположен на остров между двата басейна. Има и коктейл бар с пиано музика на живо.

 

Цени
Стандартна стая - със закуска
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Първо дете от 2-11,99 г. на допълнително легло Второ дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. BB 1896 лв. 2241 лв. 1550 лв. 1270 лв.

 • Доплащане за вечеря - 15 лв. за възрастен, 8 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
 • Доплащане за all inclusive - 54 лв. за възрастен, 26 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
Gran Oasis Resort, Playa de las Americas 4*
Вашата оценка
О-в Тенерифе, Испания
 
от 1962
лв.
 
Местоположение:
Gran Oasis Resort е луксозен апартхотел, разположен близо до голф игрището Las Américas.
Хотелът се намира между Плая де Лас Америкас и Лос Кристианос. Най-близкият плаж е на по-малко от 2 км.

В хотела:
Комплексът се намира сред градини и предлага голям открит плувен басейн и изглед към Атлантическия океан.
Комплексът разполага с бар и ресторант.
На разположение има денонощна рецепция, обмяна на валута и автомобили под наем. Гостите могат да се възползват от туристическото бюро и магазините на място.

Стаи:
Gran Oasis предлага настаняване в комфортни, светли апартаменти с 1 или 2 спални. Всички стаи включват кухненски бокс, вентилатор и сателитна телевизия.

Развлечения:
Хотелски комплекс Oasis предлага автобусен трансфер до туристическите атракции на района. Гостите могат да се възползват и от популярната услуга трансфер с лодка от Плая де лос Кристианос до остров Ла Гомера.

 

Цени
Стандартна стая - със закуска
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло Първо дете от 2-11,99 г. на допълнително легло Второ дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. BB 1962 лв. 2604 лв. 1336 лв. 1319 лв. 1319 лв.

 • Доплащане за вечеря - 42 лв. за възрастен, 12 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
 • Доплащане за all inclusive - 59 лв. за възрастен, 20 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.


HOVIMA Santa Maria, Costa Adeje 3*
Вашата оценка
О-в Тенерифе, Испания
 
от 1994
лв.
 
Местоположение:
HOVIMA Santa María се намира само на 300 метра от плажа Ла Пинта в туристическата зона Плая де Фанябе.
На 5 минути пеша ще откриете множество магазини и ресторанти, а яхтеното пристанище Колумб е на 350 метра. Летище Тенерифе Юг е на 20 минути път с кола.

Стаи:
Апартаментите и студиата разполагат с обзаведени тераси и добре оборудвани кухненски боксове. Всяко светло студио в HOVIMA предлага 2 единични легла, разтегателен диван, сателитна телевизия и сейф под наем. Апартаментите имат отделни спални и всекидневни зони. Кухненският бокс включва котлон, тостер и електрическа кана.

Ресторант:
Ресторантът в HOVIMA Santa María сервира разнообразни ястия на шведска маса. Гостите могат да релаксират с питие в бара или да се насладят на вечерните развлечения.

 

Цени
Стандартна стая - със закуска и вечеря
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло Първо дете от 2-11,99 г. на допълнително легло Второ дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. HB 1994 лв. 2439 лв. 2060 лв. 1188 лв. 1879 лв.

 • Доплащане за all inclusive - 71 лв. за възрастен, 28 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
Green Garden Resort & Suites, Playa de las Americas 4*
Вашата оценка
О-в Тенерифе, Испания
 
от 2093
лв.
 
Местоположение:
Комплекс Green Garden Eco Resort & Villas е обзаведен в колониален стил и разположен сред великолепни тропически градини, на 1 км от парк Siam.

В хотела:
Разполага с 3 външни басейна. Хотелът организира безплатен трансфер с автобус до плажа, разположен на 20 минути пеша.
В Green Garden Eco Resort & Villas има денонощна рецепция и туристическо бюро, което предлага автомобили под наем.
Осигурен е безплатен паркинг.

Стаи:
Светлите и просторни апартаменти и суити разполагат с вентилатор на тавана и всекидневна стая с телевизор и разтегателен диван. Включват собствена баня със сешоар и тоалетни принадлежности.
Във всички апартаменти и суити има трапезария и кухненски бокс, оборудван с хладилник, микровълнова печка, електрическа кана и кафемашина.

Хранене:
Green Garden Eco Resort & Villas предлага ресторант и снек-бар с изглед към басейните. Гостите могат да се насладят на закуска на шведска маса с готвене пред тях, както и да ползват мини маркет на място.

 

Цени
Стандартна стая - със закуска
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло Първо дете от 2-11,99 г. на допълнително легло Второ дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. BB 2093 лв. 2834 лв. 1352 лв. 1188 лв. 1418 лв.

 • Доплащане за вечеря - 45 лв. за възрастен, 18 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
 • Доплащане за all inclusive - 61 лв. за възрастен, 25 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
GF Gran Costa Adeje, Costa Adeje 5*
Вашата оценка
 
Местоположение:
Петзвездният GF GRAN COSTA ADEJE се намира на 500 метра от плажа El Duque в курорта Плая де Фанябе в Тенерифе.
Летище Тенерифе Юг е само на 20 километра от хотела.

В хотела:
GF GRAN COSTA ADEJE предлага 3 басейна, заобиколени от тераса за слънчеви бани и тропическа градина, както и басейн на покрива за възрастни, предлагащ панорамен изглед към Коста Адехе и плажа „Фанабе“. Има 2 зони, които са запазени специално за нудисти.
Освен това има и фитнес зала, а извън хотела гостите ще открият мини голф и тенис кортове.
Той предлага СПА център и безплатен паркинг.

Стаи:
Стаите на хотела разполагат с балкон с изглед към планината, басейна или морето. Те са оборудвани и с климатик.

СПА:
СПА центърът в хотела разполага със сауна, хидромасажна вана и турска баня.

Хранене:
Хотелът разполага с бюфет-ресторант, 2 а ла-карт ресторанта и 3 бара. Предлага се и пълна развлекателна програма, с представления на живо и игри.

 
Цени
Стандартна стая - със закуска
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло Дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. BB 2093 лв. 2719 лв. 1863 лв. 1188 лв.

Стандартен сюит със закуска
Дата База Възрастен в двойна стая Възрастен на допълнително легло Първо дете от 2-11,99 г. на допълнително легло Второ дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. BB 2801 лв. 1863 лв. 1616 лв. 1616 лв.

 • Доплащане за вечеря - 61 лв. за възрастен, 19 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.
 • Доплащане за all inclusive - 99 лв. за възрастен, 52 лв. за дете от 2-11,99 г. на ден.

Gran Melia Palacio de Isora Resort & Spa 5*
Вашата оценка
 
Местоположение:
Gran Melia Palacio de Isora Resort & Spa се намира на брега на океана в Алкала.

В хотела:
Разполага с голям соленоводен инфинити басейн с хидромасажна зона и предлага директен достъп до плажа и басейните с естествена морска вода. В комплекса има субтропични градини и бутици.
Съоръженията на място се допълват от кортове за тенис и падел, денонощен фитнес център, 3 сладководни плувни басейна, сред които басейн само за възрастни и отделен детски басейн с пързалка и мини клуб, както и зони за слънчеви бани.

Стаи:
Всяка стая или вила в Gran Melia Palacio de Isora Resort & Spa включва тераса с гледка към океана или градината. Собствените бани разполагат с голяма вана, хидромасажен душ, чехли и халат.

Хранене:
Има 7 ресторанта със средиземноморски, италиански, японски и международни ястия на шведска маса и с открита кухня. Гостите ползват достъп до 8 различни бара, сред които пиано бар, бар на плажа и лоби бар.

Удобства:
Хотелът предоставя и услугата Red Level for Families, която осигурява ексклузивен достъп до фамилния салон и допълнителни удобства във фамилните стаи Red Level.

СПА:
СПА съоръженията включват термална зона, масажи и различни здравни и козметични процедури.

Развлечения:
През целия ден има професионални аниматори за всички възрасти.

 
Цени
Стандартна стая - със закуска
Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Възрастен на допълнително легло Дете от 2-11,99 г. на допълнително легло
04.09.2021 г. BB 2670 лв. 3822 лв. 2373 лв. 1929 лв.

 • Доплащане за вечеря - 75 лв. на човек на вечер.
 • Доплащане за all inclusive - 207 лв. на човек на вечер.