Турция - собствен транспорт

Хотели в Бодрум собствен транспорт
Продължителност:
2 дни / 1 нощувки

Транспорт:
Собствен транспорт

Дати:


Програма
Хотели
Пакетните цени включват:
  • избрания брой нощувки в хотел по избор на съответната база на изхранване

Пакетните цени не включват:
  • Транспорт с автобус
  • допълнителни екскурзии заплащат се на място
  • лични разходи
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ на ЗАД Армеец (по желание) – доплащането за застраховката се определя на база стойността на туристическата услуга и срока на застраховката, съгласно условията и тарифите на ЗАД Армеец. Застраховката се сключва до 5 дни след дата на сключване на договора за организирано туристическо пътуване, при условие, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни.


Доплащания:
  • Медицинска застраховка за лица от 65 до 74 години - доплащане 5 лв.
  • Медицинска застраховка за лица от 75 до 79 години - доплащане 10 лв.
Доплащане за тръгване от Варна и Бургас - 19лв. на възрастен в посока

Туроператорът има сключен застрахователен договор по чл.42 от Закона за туризма с „ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ“ ЕАД, с номер на полица 7500170000361.
УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация с 30% аванс и доплащане на остатъка от 70% до 15 дни преди отпътуване(според УСЛОВИЯТА за избрания хотел).
  • 2. Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за Ранно записване.
  • 3. В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на настаняване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

НАСТАНЯВАНЕ:
1. При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), допълнително легло може да е и от тип разтегателно и цената за него е по ниска от редовната.
2. При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло са допълнителни тип разтегателен-диван. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни
3. Настаняването в хотелите е след 14.00 часа, а освобождаването на стаите е до 12.00 часа в деня на отпътуване
4. В деня на пристигане преди (14.00 ч.) и в деня на напускане след (12.00 ч.) всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки
5.. Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинки хранения ако хотела е на all inclusive