Екскурзии Гърция

Септемврийски празници на Халкидики, Касандра
Продължителност:
3 дни / 2 нощувки

Транспорт:
Автобус

Дати:


Цена от: 199 лв.

Програма
СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ГЪРЦИЯ

  • ХОТЕЛ „TROPICAL STUDIO APARTMENTS” *** - ХАНИОТИ - КАСАНДРА
http://hoteltropical.gr/ukindex.html

1 ДЕН:
Отпътуване от София в 7:00 часа от Стадион “Васил Левски”. Пристигане на Халкидики следобяд. Настаняване в хотел Tropical 3* - селището Ханиоти –едно от най-живописните на Касандра. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН:
Закуска. Свободен ден за плаж или *по желание Круиз около Атонските манастири – най- святото място в Гърция. Разглеждат се 8 манастира от западната страна с беседа на български език. Круизът е целодневен от пристанището Ормос Панагиас на Ситония. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН:
Закуска. Към 11:00 часа отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Цена на човек, за пакет, в лева
На човек в двойна стая 199.00 лв.
3-ти възрастен в двойна стая 179.00 лв.
Дете 0-11.99 г. с двама възрастни в двойна стая 95.00 лв.
Дете от 12 до 17.99 г. с двама възрастни в стая 149.00 лв.
Доплащане за Единична стая 60.00 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • Транспорт с комфортен автобус;
  • 2 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел “Tropical” 3*;
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София
/ лица до 5 и над 64 год. имат доплащане /;
  • Водач през цялото пътуване;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Еднодневен круиз около Атонските манастири – 25 € възрастен, 13 € - деца от 6-12 год.; деца 0-5.99 г. са безплатно;
  • За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място !!! Осъществяват се при минимум 20 пълно плащащи възрастни.
  • За туристите, които желаят да ползват собствен транспорт, от цената се приспадат 50 лв. Стаите за ползване с личен транспорт са ограничени и подлежат на потвърждение. Туристи пътуващи самостоятелно не ползват застраховка.

ХОТЕЛ „TROPICAL STUDIO APARTMENTS” *** - ХАНИОТИ - КАСАНДРА
http://hoteltropical.gr/ukindex.html
Разположение: Хотелът се намира близо до центъра на Ханиоти, едно от много оживените селища на първия ръкав на халкидическия полуостров – Касандра. На разположение на гостите са барове, ресторанти и магазини, на 200 м. от хотела. Разстоянието до Солун е 98 км., разстоянието до плажа е 300 м.
Хотелски услуги: Климатик, сателитна телевизия, сейф, плувен басейн, снек бар. WIFI – заплаща се на място, чадъри и шезлонги на плажа – платени.
Стаи: 50 стаи
Спорт и развлечения: открит басейн

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
  • МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40 човека
  • СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.
  • НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
  • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка за целия престой в размер на 3.00 лв.
  • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка - 6.00 лева за престоя.
  • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 6.00 лева.
  • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
  • ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
  • Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
  • депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.
с цел
пазаруване /.

КРУИЗ ОКОЛО АТОНСКИТЕ МАНАСТИРИ
В зависимост от хотелското настаняване се тръгва сутринта около 8:00 часа. Към 9:00 пристигане в Ормос Панагияс / намира се на п-ов Ситония /. Качване на кораба и в 9:30 часа отплаване. Атон се приближава откъм най-южната му точка и следва плаване на север, като кораба минава на разстояние 500 м. от брега и се виждат 8 от общо 20 манастира в Света гора. Към 13:30 часа кораба акостира в живописното селище Уранополис, където туристите разполагат с 1:30 часа свободно време за обяд и разходки. Преди напускане на кораба се обявява часа на обратното отпътуване на няколко езика и е важно да не се пропусне, защото връщането от третия до първия ръкав на Халкидики е доста трудно. Пристигане обратно в Ормос Панагияс около 16:45 – 17:00 часа.


  • "ИНВИЗИЯ"ЕООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-7220, притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №03700100001095/18.11.2016г., ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, валидна до 24:00ч,17.12.2017г.
  • ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага и Ви съветва да направите допълнителна застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”, ЗД"Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, тел.+35929500110.