Екскурзии Танзания

ЕКЗОТИЧНО САФАРИ В ТАНЗАНИЯ И НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ЗАНЗИБАР
Маршрут:

София-Занзибар-София

Продължителност:
10 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати:


Цена от: 2498 €

Програма
ЕКЗОТИЧНО САФАРИ В ТАНЗАНИЯ И НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ЗАНЗИБАР

Сафари в Африка задължително трябва да присъства в списъка за посещение на всеки пътешественик, особено на тези, за които пътуването трябва да е наистина необикновено, неочаквано и силно вълнуващо. Точно такава е нашата програма до Танзания. Нарекохме я „Сафари в Танзания – приказка за Африка“. Тази чудесна програма е със 7 нощувки, от които 2 са в Танзания и 5 на остров Занзибар. Пътуването е с директен чартърен полет. Веднага след пристигане следва пешеходна разходка из столицата Стоун Таун. След приключване на тура, групата се настанява за 1 нощувка в Занзибар в хотел 4* със закуска и вечеря. На следващия ден след вътрешен полет до Аруша, започва очакваното и вълнуващо приключение на 3-дневно сафари в Африка, изпълнено с уникални изживявания. 2-те нощувки по време на сафари програмата са в едно от най-хубавите места за настаняване в близост до Нгоронгоро - Kudu Lodge 4* Karatu - със закуска и вечеря. Също така, пакетиран обяд по време на сафарито е включен в цената. Последните 4 нощувки са на ол инклузив в хотел Spice Island 4* на о-в Занзибар.

Ден 1
Отпътуване вечерта в 22.00 часа с чартърен полет София-Занзибар-София.

Ден 2
Кацане сутринта на летище Занзибар в 8.00 часа местно време и посрещане от представител на фирмата партньор. Трансфер от летището до центъра на Стоун Таун. Следва полудневен обиколен тур на „Каменния град" или Стоун Таун, който представлява старата част на Занзибар. През XIX век е бил столица на Занзибарския султанат и процъфтяващ център на търговията с подправки и роби и запазва статута си като център на архипелага по време на колониалния период. Днес в Каменния град се помещава правителството на Занзибар. Архитектурата му, датираща най-вече от XIX век, представлява уникална смесица от местната култура суахили и елементи от мавританската, арабската, персийската, индийската и европейската култура. Поради тази причина е част от Световното наследство на ЮНЕСКО. Каменният град, със своите тесни улички, шумни базари, джамии и стари арабски къщи, е едно забележително място. Собствениците на къщи в Стария град се състезавали за това чия входна врата е най-красива и богато украсена. Ще останете силно впечатлени от декорациите на къщите. По време на обиколката ще имате възможност да видите родната къща на Фреди Меркюри, вокалистът на Queen. Трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 3
Трансфер от хотела до летището сутринта след закуска. Полет от Занзибар до Аруша. Вашето сафари започва от Аруша. Ще прекарате деня в националния парк Таранжир. Той е известен със своите слонове и по време на сухия сезон е дом на огромни стада от биволи и значителен брой зебри и антилопи гну. Туристите ще имат възможност да видят на живо екзотичното дърво баобаб, по известно като „дървото на живота“. Плодовете на баобаба служат за храна, а влакната на кората – за тъкане на груби тъкани. Комбинацията от червена земя, палми и баобаби гарантира впечатляващи снимки по изгрев и залез. През сухия сезон, река Тарангире е единствения източник на вода в района и затова привлича стада от слонове, антилопи гну и зебри. В този парк може да да наблюдавате леопард, който обикновено е труден за откриване, както и над 550 различни вида птици, които се размножават тук, повече от всеки друг естествен хабитат на планетата. Обядът по време на сафарито е сух пакет. Вечерта продължавате към селището Карату в района на Нгоронгоро. Вечеря и нощувка в Куду Лодж, Карату.

Ден 4
Денят започва с отпътуване за кратера Нгоронгроро след закуска, посещение на дъното на кратера, известно като „Райската градина“, което е едно от най-гъсто населените места с диви животни в Африка. Броят им е около 30,000. Кратерът Нгоронгоро е най-големият вулканичен кратер на земята. Диаметърът му е 20 км, дъното на кратера е с площ от 260 кв. км, а стените му се издигат на височина 600 м от дъното. Това място е дом на удивително много представители на животинския свят е световно признато като едно от природните чудеса на света, често сравнявано с райската градина.
Кратерът Нгоронгоро е част от световното наследство и е обитаван от почти всички видове, познати в региона, с изключение на жирафи. Тук може да наблюдавате гепард, хипопотам и различни видове птици. Тук е едно от малкото останали места, където е възможно да срещнете черни носорози от застрашен вид. Също така е възможно да видите слонове, биволи, прайдове с лъвове, стада от антилопи гну и зебри. Обядът по време на сафарито е сух пакет. Връщане в Куду лодж в късния следобед. Вечеря и нощувка в Куду Лодж, Карату.

Ден 5
Посещение на национален парк „Езеро Маняра“. Езерото Маняра е едно от красивите езера на Танзания, превърнато в резерват и приютило многоброен и интересен растителен и животински свят. Районът заема едно от първите места в света по гъстота на диви животни. След ранна закуска туристите се отправят към езерото Маняра, което без съмнение ще остави в съзнанието им незабравими чувства и емоции от заобикалящата ги природна красота. Това блестящо алкално езеро, разположено в Голямата рифтова долина, е пълно с фламинги и е известно с лъвовете в района, които лежерно си почиват върху дърветата. Това е единственото място в света, където лъвовете наистина знаят, че са царе и управляват от короните на дърветата Паркът е известен с популацията си от слонове и многообразието от птици, сред които фламинги, пеликани и други. Паркът се обитава от вервети и зелени павиани (вид маймуни), както и от жирафи, хипопотами, африкански биволи, антилопи импала и лъвове. Обядът по време на сафарито е сух пакет. Отпътуване за летище Аруша и полет за Занзибар. Трансфер до хотела в Занзибар. Настаняване в хотела. Вечеря на ол инклузив и нощувка.

Ден 6
Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително от България. Възможност за целодневна екскурзия „Синьо сафари“ с включен обяд с традиционна местна храна. Разходка с яхта из спиращия дъха залив Menai Bay - най-голямата морска защитена територия в Занзибар и неговите девствени райски острови, които ще Ви очароват със своята природна красота. Тръгване от хотела след закуска в 8.00 часа сутринта. 30-минутен преход от Stone Town в югозападната част на острова до рибарското селище Fumba, откъдето започва разходката с яхта. Следва разходка из невероятно красивия залив Menai Bay, който със своето изключително многообразие от животински видове и коралови рифове, представлява най-голямата защитена морска територия в Занзибар. Посещение на няколко необитаеми острова и възможност за наблюдаване на делфини. Следва вкусен обяд с местна традиционна храна. Връщане на брега около 17.00 часа и трансфер до хотела. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

Ден 7
Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително от България. Възможност за полудневна екскурзия до резервата „Йозани“ - единствения национален парк в Занзибар. Резерватът се намира на 35 км югоизточно от град Занзибар, в южната част на острова. Това е единствената останала естествена гора на остров Унгуджа ,който заедно с Пемба съставляват островите Занзибар. Паркът осигурява важно убежище за останалата фауна, като например червената маймуна колобус, малък занзибарски леопард и два вида антилопи. Преди около 20 години маймуните колобус се смятаха за застрашени от изчезване. В гората Jozani живеят около 6000 червени маймуни колобус. По време на екскурзията ще се насладите на разходка по пешеходната алея Pete-Jozani Mangrove, където ще видите освен червената колобус маймуна, много други характерни за острова видове, мангови гори и други екзотични дървета. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

Ден 8
Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително от България. Възможност за полудневна екскурзия до едно от най-интересните места в Занзибар - „Островът на затворниците“, чието име не е избрано случайно. Преди много години един британски генерал построил затвор на острова, но той никога не е използван по предназначение. Преди пристигането на британците, градът е бил управляван от араби. Арабите използвали острова, за да държат своите роби, докато им намерят купувачи. Сега островът служи за резерват на огромни костенурки, донесени от Сейшелите през 19-ти век. Тези костенурки тежат средно по 200 кг и много от тях са на повече от 150 години. Ще имате уникалната възможност да ги пипнете и да се снимате с тях за спомен. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.
ИЛИ
Възможност за полудневна екскурзия „Островът на подправките“ - една от най-популярните екскурзии в Занзибар. Гарантирано събуждане на сетивата. Тръгване от хотела след закуска в 8.30 часа сутринта. Започвайки от руините на двореца Марухуби, през мястото на къщата на Дейвид Ливингстън (един от най-големите изследователи на Африка), пътуването продължава на север към персийските бани Кидичи. Оттук продължаваме към селските райони, където местните фермери живеят и произвеждат едни от най-екзотичните плодове и подправки в света - карамфил, карамбола, мандаринови дървета, лимонова трева и мангостин. Обиколката на "Островът на подправките" завършва със спирка на щанд за подправки, от където може да се закупят пресни пакетирани подправки. В 12.30 ч. трансфер и връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

Ден 9
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Занзибар в обявения час. Полет за София в 19.00 часа местно време.

Пакетните цени включват:
 • Чартърен полет София - Занзибар - София с включени летищни такси и багаж до 15 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
 • Вътрешен чартърен полет Занзибар - Аруша - Занзибар с включени летищни такси и ръчен багаж
 • Групов трансфер летище - хотел - летище
 • 1 нощувка в Занзибар в хотел 4* със закуска и вечеря
 • 2 нощувки в Куду Лодж, Карату, Танзания със закуска и вечеря - www.kudulodge.com
 • 4 нощувки на ол инклузив в плажен хотел Spice Island 4* на о-в Занзибар - www.spice-island-hotel-resort.com
 • Обзорна обиколка на Стоун Таун
 • 3-дневна сафари програма с включен обяд (сух пакет) и транспорт
 • Професионален сафари гид
 • Входни такси за националните паркове "Таранжир" и "Езеро Маняра" и резерватът "Нгоронгоро"
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
 • Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 15 000 евро (за лица до 70 г.) с COVID-19 покритие
 • PCR тест за COVID-19 (при условие, че има наложено такова изискване)
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" (за лица над 70 г.) с COVID-19 покритие
 • Такса гориво

Пакетните цени не включват:
 • Виза за Танзания - 50 USD (издава се на място след пристигане)
 • Бакшиши (задължителен минимален бакшиш за екскурзоводи и шофьори) - около 5 USD на човек на превоз
 • Градска такса – по 1 USD на човек на вечер. Заплаща се при пристигане, на рецепция на хотела
 • Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
 • Разходи от личен характер
 • Мед. застраховка с покритие 15 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв
 • Мед. застраховка с покритие 15 000 евро за лица от 79 до 85 г. - доплащане 30 лв
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" (за лица над 70 г.) с COVID-19 покритие

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 300 лева на човек.
1.2 Доплащане до 20 дни преди отпътуване.
1.3 Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 5 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 300 лева на човек.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума до 20 дни преди отпътуването – неустойката е 100 %

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:
 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.
 • Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
 • Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване:
 • Международен паспорт с минимална валидност 6 месеца след датата на връщане.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • Визов режим: ДА
 • Виза за Танзания - 50 USD. Краткосрочната танзанийска виза е с валидност 90 дни от датата на издаване. Издава се на място след пристигане.
 • Необходими документи: сканирано цветно копие на паспорта с валидност поне 6 месеца от датата на връщане от пътуването; попълнена визова анкета. Заявления за виза могат да бъдат сваляни от интернет страницата на посолството на Танзания в Берлин: http://www.tanzania-gov.de/
Ваксини и имунизация:

Допълнителни екскурзии
Полудневна екскурзия "Островът на подправките“ (Spice Tour). Възрастен - 75 лева; дете 0-11.99 г. - 40 лева
Цената включва: транспорт, входен билет. Цената не включва: разходи от личен характер.
„Островът на подправките“ е една от най-популярните екскурзии в Занзибар. Гарантирано събуждане на сетивата. Тръгване от хотела след закуска в 8.30 часа сутринта. Започвайки от руините на двореца Марухуби, през мястото на къщата на Дейвид Ливингстън (един от най-големите изследователи в Африка), пътуването продължава на север към персийските бани Кидичи. Оттук продължаваме към селските райони, където местните фермери живеят и произвеждат едни от най-екзотичните плодове и подправки в света - карамфил, карамбола, мандаринови дървета, лимонова трева и мангостин. Обиколката на „Островът на подправките“ завършва със спирка на щанд за подправки, от където може да се закупят пресни пакетирани подправки. В 12.30 ч. трансфер и връщане в хотела.

Целодневна екскурзия “Синьо сафари” (Blue Safari) с включен обяд. Възрастен - 150 лева; дете 0-11.99 г. - 75 лева
Цената включва: разходка с яхта , обяд и транспорт. Цената не включва: разходи от личен характер.
Разходка с яхта из спиращия дъха залив Menai Bay - най-голямата морска защитена територия в Занзибар и неговите девствени райски острови, които ще Ви очароват със своята природна красота. Залива Menai Bay, ще ви очарова със своето изключително многообразие от животински видове и коралови рифове, представляващ най-голямата защитена морска територия в Занзибар. Посещение на няколко необитаеми острова и възможност за наблюдаване на делфини. Следва вкусен обяд с местна традиционна храна. Връщане на брега около 17.00 часа и трансфер до хотела.

Полудневна екскурзия "Островът на затворниците“ (Prison Island). Възрастен - 90 лева; дете 0-11.99 г. - 50 лева
Цената включва: транспорт, входен билет. Цената не включва: разходи от личен характер.
„Островът на затворниците“ е място, чието име не е избрано случайно. Преди много години един британски генерал построил затвор на острова, но той никога не е използван по предназначение. Преди пристигането на британците, градът е бил управляван от араби. Арабите използвали острова, за да държат своите роби, докато им намерят купувачи. Сега островът служи за резерват на огромни костенурки, донесени от Сейшелите през 19-ти век. Тези костенурки тежат средно по 200 кг и много от тях са на повече от 150 години. Ще имате уникалната възможност да ги пипнете и да се снимате с тях за спомен.
Полудневна екскурзия до резервата „Йозани“. Възрастен - 110 лева; дете 0-11.99 г. - 55 лева
Цената включва: транспорт, входен билет. Цената не включва: разходи от личен характер
Резервата се намира на 35 км югоизточно от град Занзибар, в южната част на острова. Това е единствената останала естествена гора на остров Унгуджа (която заедно с Пемба съставляват островите Занзибар). Резервата обхваща площ от 10 кв. км, и се състои от гори, блатна гора и вечнозелена гора. Той осигурява важно убежище за останалата фауна, като например червената маймуна колобус, малък занзибарски леопард и два вида антилопи. Преди около 20 години маймуните колобус се смятаха за застрашени от изчезване. В гората Jozani живеят около 6000 червени маймуни колобус. По време на екскурзията ще се насладите на разходка по пешеходната алея Pete-Jozani Mangrove, където ще видите освен червената колобус маймуна, кадифени котки, мангови гори, различни дървета, храсти, блата и треви.

Информация за туристическия пакет
Пътуването е без задължителни медицински изисквания за имунизация.
Ваксина срещу жълта треска е силно препоръчителна за Занзибар и задължителна за пътуване в Танзания.
Препоръчителни са таблетки срещу малария за континенталната част на Танзания.
Такса гориво: Такса гориво - (цените са калкулирани с параметри 600 щатски долара/тон и 1 евро = 1.22 щатски долара. При увеличение на курса агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане.). Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 една отсечка – София – 600 долара на тон, Занзибар – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Занзибар, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Занзибар - София.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване"
Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.


 • "ИНВИЗИЯ"ЕООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-7220, притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №03700100003021/20.11.2020г., ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, валидна до 24:00ч,17.12.2021г.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага и Ви съветва да направите допълнителна застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”, ЗД"Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, тел.+35924441122.


ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА:

 

STANDARD ROOM възр в двойна стая 2 възр 3 възр 2 възр  + дете (0.00-1.99) 2 възр  + дете (2.00-11.99) 1 възр  + дете (0.00-1.99) 1 възр  + дете (2.00-11.99) 1 възр
05.03.2021 2498 Евро / 4886 лв 4996 Евро / 9771 лв 7476 Евро / 14622 лв 5001 Евро / 9781 лв 6757 Евро / 13216 лв 2922 Евро / 5715 лв 4315 Евро / 8439 лв 2917 Евро / 5705 лв
19.03.2021 2498 Евро / 4886 лв 4996 Евро / 9771 лв 7476 Евро / 14622 лв 5001 Евро / 9781 лв 6757 Евро / 13216 лв 2922 Евро / 5715 лв 4315 Евро / 8439 лв 2917 Евро / 5705 лв
02.04.2021 2498 Евро / 4886 лв 4996 Евро / 9771 лв 7476 Евро / 14622 лв 5001 Евро / 9781 лв 6757 Евро / 13216 лв 2922 Евро / 5715 лв 4315 Евро / 8439 лв 2917 Евро / 5705 лв

SPICE ISLAND HOTEL & RESORT 4*

Разположение

Хотелът се намира на 53 км от летище Занзибар, на югоизточното крайбрежие на Занзибар, в района на Jambiani.  Това е място, което омагьосва с красивите си плажове, тропическата растителност и смесицата от арабска, африканска, индийска и европейска култура. Плажът Jambiani е считан за един от най-красивите плажове на Земята, според класация на World's Best Beaches. Хотелът съчетава красотата и екзотиката на архипелага с релакс и култура, както и спорт и удоволствие. Последно реновиран през 2015 г.

Map data ©2021

В стаите

Хотелът разполага със следните видове стаи: Superior Garden Bungalow (55 кв.м), Deluxe Bungalow Room (разположени на 1-ви и 2-ри ред, в близост до общите части на хотела, с изглед към басейна или океана, 55 кв.м), Ocean Front Suite (разположени директно на плажа, с изглед към океана, състои се от спалня, всекидневна, 100 кв.м) и  Family Bungalow (разположени насред тропическата градина, две свързани с варта стаи, 100 кв.м). Всички стаи са  обзаведени в типичния местен стил и са оборудвани с вентилатор, телефон, баня с душ / вана, сешоар, сейф, тераса. Изключения в оборудването на стаите: Deluxe Bungalow Room - сет за чай/кафе, Ocean Front Suite - климатик, телевизор, сет за чай/кафе, минибар, кът за сядане,

На територията на хотела

Основен ресторант, 2 бара, открит басейн, СПА център, салон за красота, 24-часова рецепция, паркинг, библиотека

За децата: детско меню,  детски басейн, детски кът, детска кошара при поискване

Безплатни услуги: Wi-Fi в общите части, сейф

Платени услуги:  масажи, водни спортове,  спа процедури , химическо чистене и пране, гмуркане, румсървиз

Плаж: Собствен, пясъчен плаж. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Хранене

ALL INCLUSIVE - закуска, обяд и вечеря и междинни хранения, с включени безалкохолни и алкохолни напитки местно производство.

 

ЦЕНИ

Дата Възрастен в двойна стая
05.03.2021 г. 2498 €
19.03.2021 г. 2498 €
02.04.2021 г. 2498 €