Почивки Доминикана

ДОМИНИКАНА - Чартърна програма от София всеки петък
Маршрут:

София - Пунта Кана - София

Продължителност:
10 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати:
10.12.2021 г.,   17.12.2021 г.,   24.12.2021 г.,   30.12.2021 г.,   07.01.2022 г.,   14.01.2022 г.,   21.01.2022 г.,   28.01.2022 г.,   04.02.2022 г.,   11.02.2022 г.,   18.02.2022 г.,   25.02.2022 г.,   04.03.2022 г.,   11.03.2022 г.,   18.03.2022 г.,   25.03.2022 г.,   01.04.2022 г.,   08.04.2022 г.,   15.04.2022 г.,   22.04.2022 г.,   29.04.2022 г.,   06.05.2022 г.,   13.05.2022 г.,   20.05.2022 г.

Цена от: 1268 €

Програма
ДОМИНИКАНА 2021-2022 - ALL INCLUSIVE - чартър

 • Полетите стартират на 26.11.21 с продължителност до 05.05.22г. вкл. всяка седмица - 7 НОЩУВКИ
 • Полетна информация
 • GBG901 SOF 21:55 LRM 07:00 (+1)
 • GBG902 LRM 22:00 SOF 17:00 (+1)
 • Часовете на полетите са посочени в местни времена
 • Полетното разписание подлежи на препотвърждение

Предлагаме една невероятна възможност за почивка до това райско кътче разполоцено по красивите брегове на Карибско море с директен чартърен полет от София.
Освен удоволствието от вкусна храна, невероятни коктейли и танци по плажа, можете да се вклщчите в допълнителни екскурзии и мероприятия , които предлагаме там на място .
ВСИЧКИ ЕКСКУРЗИ , МЕРОПРИЯТИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ СА НА БЪЗЛГАРСКИ ЕЗИК.

Програма

Първи ден
Среща на Летище София за чартърен полет до Ла Романа - Доминикана, изпълняван от авиокомпания Gullivair с номер на полета GBG901 в 21:55 ч, тип самолет AIRBUS A330. Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час.

Втори ден
Кацане на летището в Пунта Кана в 07:00ч. Посрещане от фирма-партньор. Трансфер до избрания хотел. Трансфера се извършва с лицензиран автобус. При пристигане, посрещане от персонала на хотела, настаняване. Свободно време. Нощувка.

Трети – Осми ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителни екскурзии.

Девети ден
След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летище Ла Романа за чартърен полет до София, изпълняван от авиокомпания Gullivair с номер на полета полета GBG902 в 22:00 ч, тип самолет AIRBUS A330. Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около 40мин. След това излита за София.

Десети ден
Кацане на летище София.

Пакетната цена е в евро и включва:
 • Самолетен билет с чартърен полет и включени летищни такси;
 • Един салонен багаж до 4 кг. и чекиран багаж 20 кг.;
 • Трансфер летище-хотел-летище
 • 7 нощувки в избран хотел на съответна база изхранване;
 • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 20 000 евро и покритие за Covid

Цената не включва:
 • Допълнителни екскурзии на място и разходите от личен характер;
 • Такса за напускане на Доминиканската Република – 20 USD;
 • Застраховка отмяна на пътуване - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. *Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
 • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава)

Условия:
 • Плащания:- Авансово плащане от 500 ЕВРО депозит на човек при записване; - Доплащане: 14 дена преди датата на отпътуване;
 • Необходими данни за всички пътуващи : Три имена на латиница по международен паспорт; Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин; Номер на паспорт и дата на валидност;
  • Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.
 • Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2. При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от цената на пътуването. - Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването; - Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;
 • ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. *Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.18.
 • Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1,18 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
 • ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.
 • Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
 • Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
 • Важна информация: За пътуване до Доминиканска Република се изисква валиден международен паспорт. *Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
 • Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора. Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).

Важно:
 • При пристигане в Доминиканска република - НЕ се изисква предоставяне на PCR тест.
 • Всички пътуващи трябва 24 часа преди влизане и напускане на Доминикана да попълнят QR code - http://eticket.migracion.gob.do/
 • Обяснително видео как да се попълни формуляра и често задавани въпроси можете да видите на следния линк- http://viajerodigital.mitur.gob.do/home-en/ ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби

Полетна информация:
Номер на полет Заминаване Пристигане Време на Заминаване Кацане Авиокомпания
TJJ901 Летище София Punta Cana Arpt 22:00 07:00 Gullivair
TJJ902 Punta Cana Arpt Летище София 22:00 19:00 Gullivair
 • полетите са с технически стоп в Букурещ
 • Часовете на полетите са посочени в местни времена
 • Полетното разписание подлежи на препотвърждение

Допълнителни екскурзии
Остров Саона/целодневна/ - Цена: 85 евро/човек Дни на провеждане: Понеделник, Вторник, Събота
Целодневна обиколка с яхта с включени напитки и обяд на шведска маса.
Ще имате възможност да разглеждате крайбрежието на село Баяибе. Свободно време за плаж и почивка на острова.
Описание:
Започнете деня си с живописно пътуване до дока, където ще се качите на удобен катамаран, за да започнете приключение. Първата спирка ще бъде за коктейл в невероятна естествена лагуна, известна с изобилието си от морски звезди. След това ще се отправите към зашеметяващият остров Саона, за да се насладите на обяд под палми, точно на плажа. Можете да плувате, да играете волейбол и да се научите как да танцувате меренге или просто да се насладите на малко свободно време, докато се загаряте, вие избирате!
Относно обиколката: Минимална възраст за участие: Всички възрасти
Деца: от 3 до 11 години
Акценти
Каране на катамаран
Разгледайте естествени скални басейни
3 часа в Isla Saona
Частен плажен клуб
Wifi на острова
Вкусен барбекю обяд в Саона
Препоръки: Носете удобни дрехи, Носете бански, Носете кърпи, Използвайте биоразградим слънцезащитен крем
Бележки: Турът не е подходящ за бременни жени.
Допълнителна информация Достъп за инвалидни колички: Не

Санто Доминго
Последвайте стъпките на Христофор Колумб и посетете очарователния стар град Санто Доминго. Насладете се на разнообразната култура и се запознайте с историята на най-стария европейски град на Америка.
Цена: 81 евро/възрастен; 51 евро/дете Ден на провеждане: Сряда
Прекарайте деня в обиколка на Санто Доминго, най-старият град в Америка. Започнете вашето приключение в Санто Доминго, като опознаете красивия Лос Трес Охос. Тази зашеметяваща 50-метрова варовикова пещера на открито се намира в парка Мирадор дел Есте и съхранява реликви от колумбийските местни жители, които някога са живели там. След това разгледайте колониалната зона на Санто Доминго и посетете исторически забележителности като Старата къща на Колон и Las Casa Reales, която първоначално е била използвана за настаняване на Парламента. Спрете в първата катедрала в Америка и фара на Колумб, преди да се разходите по най-старата калдъръмена улица на запад, Calle de las Damas.
Относно обиколката: Минимална възраст за участие: Всички възрасти, Деца: от 2 до 12 години
Акценти
Разгледайте Лос Трес Охос, 50-метрова пещера от варовик на открито • Открийте историческата колониална зона на Санто Доминго • Туристически обекти като Фара Колумб и Лас Касас Реалес
Препоръки:
Носете удобни дрехи
Използвайте биоразградим слънцезащитен крем
Носете слънчеви очила
Носете обувки за ходене
Допълнителна информация
Достъп за инвалидни колички: Не

Самана - Тропическата растителност, водопади и незабравими спомени от полуостров Самана.
Цена: 145 Евро/човек
Дни на провеждане: Петък
Пътувайте през зашеметяваща Самана на тази еко-обиколка през зелени джунгли и живописни пейзажи.
Качете се на живописен автобус до залива Miches и после на катамаран, който ще ви отведе през залива до Samana, където започва вашето приключение!
Качете се на сафари камион, който ще ви отведе през Самана до пищна тропическа градина с повече от 100 екзотични растителни вида и след това до водопада Зумбадор, където можете да се охладите в тюркоазената му лагуна. Спрете в местен ресторант за вкусен обяд, докато се потопите в панорамна гледка към Моста до никъде, който се простира през залива. Накрая се качете на катамарана, за да посетите плажовете с бял пясък на остров Кайо Левантадо, където можете да се отпуснете на брега или да се плискате в кристално чистите води.
Относно обиколката
Минимална възраст за участие: Всички възрасти
Акценти
Обиколете пищна тропическа градина с над 100 екзотични растителни вида
Посетете зашеметяващ водопад и плувайте през неговата лагуна • Разгледайте белопесъчните брегове на остров Кайо Левантадо
Препоръки:
Носете удобни дрехи
Използвайте биоразградим слънцезащитен крем
Носете шапка или капачка
Носете слънчеви очила
Носете обувки за ходене
Забележки: Не се препоръчва за бременни жени. Не е подходящ за хора с ограничения в мобилността.
Допълнителна информация: Достъп за инвалидни колички: Не

Баваро/ полудневна/
Цена: 64 евро/възрастен; 33 евро/дете Дни на провеждане: Понеделник, Сряда
Насладете се на невероятната панорама и типичните доминикански села.
Ще имате възможност да прекосите плантации от захарна тръстика и ориз.
Запознайте се с историята на испанците, донесли културата на захарната тръстика на острова и допринесли за икономическото и въздействие.

Синята Лагуна
Цена: 99 евро/човек Дни на провеждане: Вторник, Четвъртък, Събота
Насладете се на Карибите и южното крайбрежие на Доминиканската република.
Природният резерват към който принадлежи и остров Саона, предлага снежнобели плажове и кристално чиста тюркоазено синя вода.
Подарете си карибско усещане - задължително във вашата ваканция!

Среща с делфини / полудневна/
Взаимодействайте с тези прекрасни и удивителни същества.
Цена: 85 Евро/човек Дни на провеждане: Всеки ден

Земята на маймуните / полудневна /
Цена: 68 Евро/възрастен; 43 Евро/дете Дни на провеждане: Всеки ден
Незабравима среща с прекрасните маймунки в естествената им среда и спираща дъха гледка към планините. Страхотно преживяване за цялото семейства.

Коко Бонго парти лодка/вечерна/
Цена: 113 Евро/възрастен
Относно обиколката: Минимална възраст за участие: 18+
Осмелете се да изживеете цял ден, забавлявайки се с приключението Coco Bongo Open Bar & Party Boat в зашеметяващата Пунта Кана, една от най-търсените зони в Доминиканската република.
Пристигнете със стил на борда на комфортен климатизиран транспорт в плажния клуб Marina Caribe, където оживена лодка ще ви отведе през очарователната Коста Баваро, докато стигнете до Cabeza de Toro, разположен на източните брегове на Доминиканската република.
Угасете жаждата си по време на парти лодката и останете добре хидратирани с пълен вътрешен отворен бар, предлагащ коктейли на базата на ром и мамахуана, най-емблематичната напитка в Пунта Кана. Използвайте шанса да зарадвате небцето си с вкусни закуски, приготвени с тропически плодове.
Върнете се обратно в плажния клуб, докато продължавате да се наслаждавате на най-добрите тропически ритми и охлаждащи напитки! Но първо посетете около час и половина в красиви, релаксиращи природни басейни.
И накрая, пригответе се да продължите да купонясвате през нощта в световноизвестния нощен клуб -Coco Bongo- и да се удивите на невероятни шоута на живо с професионални акробати и трапецисти в атмосфера, пълна с развлечения и забавления.
Акценти:
Парти на удобна лодка
Насладете се на напитки и леки закуски
Отплаване от Коста Баваро и Кабеса де Торо
Насладете се на нощен клуб Coco Bongo
Препоръки:
Носете удобни дрехи
Носете бански
Бележки: Тази обиколка е само за възрастни. В Coco Bongo не се допускат снимки с професионални камери.
Допълнителна информация: Достъп за инвалидни колички: Не

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА
 • цена на човек в двойна стая /подлежат на препотвърждение/, допълнителна информация за друг тип настаняване и цени за избрана дата на e-mail: info@inviziatravel.com
тел. 02/4441122, 0888297033

 • WHALA! BOCACHICA 4* ALL от 1268 €
 • WHALA! BAVARO 4* ALL от 1300 €
 • WHALA! BAYAHIBE 4* ALL от 1300 €
 • CLUB HOTEL RIU BAMBU 5* 24ALL от 1305 €
 • RIU NAIBOA 4* 24ALL от 1337 €
 • CATALONIA BAVARO BEACH, GOLF & CASINO RESORT 5* ALL от 1393 €
 • CATALONIA GRAN DOMINICUS 5* ALL от 1396 €
 • RIU REPUBLICA ADULTS ONLY 5* 24AL от 1429 €
 • RIU PALACE BAVARO 5* 24ALL от 1436 €
 • IBEROSTAR PUNTA CANA 5* ALL от 1436 €
 • CATALONIA ROYAL BAVARO ADULTS ONLY 5* ALL от 1436 €
 • ROYALTON SPLASH PUNTA CANA 5* ALL от 1462 €
 • IMPRESSIVE RESORT & SPA 5* ALL от 1477 €
 • CATALONIA ROYAL LA ROMANA Adults Only 5* ALL от 1491 €
 • ROYALTON PUNTA CANA 5* ALL от 1493 €
 • MAJESTIC COLONIAL 5* ALL от 1502 €
 • RIU PALACE PUNTA CANA 5* 24ALL от 1502 €
 • IBEROSTAR SELECTION BAVARO 5* ALL от 1536 €
 • MAJESTIC COLONIAL CLUB ADULT ONLY 5* ALL от 1538 €
 • ROYALTON BAVARO RESORT & SPA 5* ALL от 1544 €
 • IMPRESSIVE PREMIUM 5* ALL от 1550 €
 • HIDEAWAY AT ROYALTON PUNTA CANA Adults Only 5* ALL от 1552 €
 • MAJESTIC ELEGANCE 5* ALL от 1569 €
 • GRAND BAVARO PRINCESS 5* ALL от 1581 €
 • MAJESTIC ELEGANCE CLUB ADULT ONLY 5* ALL от 1620 €
 • LUXURY HOTEL ROYALTON CHIC PUNTA CANA Adults Only 5* ALL от 1622 €
 • LUXURY HOTEL CORAL LEVEL at IBEROSTAR SELECTION BAVARO 5* ALL от 1652 €
 • MAJESTIC MIRAGE CLUB ADULTS ONLY 5* ALL от 1684 €
 • NOW ONYX PUNTA CANA 5* ALL от 1721 €
 • BREATHLESS PUNTA CANA RESORT & SPA 5* ALL от 1727 €
 • DREAMS ROYAL BEACH PUNTA CANA 5* ALL от 1751 €
 • DREAMS MACAO BEACH PUNTA CANA RESORT&SPA 5* ALL от 1824 €
 • IBEROSTAR GRAND BAVARO 5* ALL от 1916 €
 • SECRETS ROYAL BEACH PUNTA CANA ADULTS ONLY 5* ALL от 1976 €
 • RIU PALACE MACAO ONLY ADULTS 5* 24ALL от 2001 €
 • SECRETS CAP CANA RESORT & SPA ADULTS ONLY 5* ALL от 2098 €


 • "ИНВИЗИЯ"ЕООД с Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност №РК-01-7220, притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора", застрахователна полица №03700100003021/20.11.2020г., ЗД„Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, валидна до 24:00ч,17.12.2021г.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ предлага и Ви съветва да направите допълнителна застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ”, ЗД"Евроинс”АД, София, бул.”Христофор Колумб”№43, тел.+35924441122.